x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel ridică ştacheta

Dorinel ridică ştacheta

de Marius Mihalcea    |    28 Noi 2010   •   18:32

Învingătoare sâmbătă în faţa Astrei, Oţelul a terminat turul pe primul loc şi a intrat în posesia titlului neoficial de campioană de toamnă, numai că ambiţiile tehnicianului grupării de la Dunăre, Dorinel Munteanu, nu se opresc aici.

"Cu puţină atenţie, am fi avut câteva puncte în plus. Este o premieră şi pentru mine, ca an­tre­nor, să fiu campion de toamnă şi îmi doresc din tot sufletul să putem oferi la final gălăţenilor o bucurie pe care mulţi o visează. În retur îmi doresc să obţinem mai multe puncte decât în tur", a declarat "Munti".

Pentru directorul general al Oţelului, Marius Stan, lo­cul fruntaş ocupat de trupa lui Do­ri­­nel Munteanu la jumătatea campio­na­­tului reprezintă un motiv de mân­drie: "Suntem bucuroşi că am în­che­iat turul pe primul loc, este sută la sută meritul jucătorilor, care trebuie lă­­u­­daţi. Sunt mândru de ei, pentru că au obţinut mai mult decât spe­ram. Sunt emoţionat, fiindcă în 20 de ani de carieră este pentru prima oară când închei turul pe primul loc".

Cum în cele două etape din retur progra­ma­te anul acesta Oţelul va juca acasă cu "lanterna" Sportul şi în deplasare cu Pandurii, gălăţenii au şanse mari să-şi păstreze poziţia de li­deri până la primăvară.

×