x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern E oficial: Costel Gâlcă este noul antrenor al Stelei!

E oficial: Costel Gâlcă este noul antrenor al Stelei!

02 Iun 2014   •   12:04
E oficial: Costel Gâlcă este noul antrenor al Stelei!

Costel Gâlcă s-a înţeles cu Gigi Becali să conducă Steaua pentru următoarele două sezoane. Gâlcă va începe antrenamentele pe 15 iunie, urmând a fi secondat de Dumitru Uzunea, antrenorul naţionalei U-15.

Fost jucător al Stelei şi al naţionalei, alături de care a participat la patru turnee de CM şi CE, tehnicianul în vârstă de 42 de ani s-a înţeles cu Gigi Becali în urma  întâlnirii pe care a avut-o cu acesta luni dimineaţă, la Penitenciarul Poarta Albă, conform gsp.ro.

Şcolit în Spania, acolo unde a şi jucat timp de un deceniu, a antrenat în România naţionala U 17, făcându-i pe toţi cei din FRF să vorbească la superlativ. Mircea Sandu şi Dumitru Dumitriu au spus: "E cea mai bună variantă pentru Steaua".

Cea mai bună performanţă din cariera sa de antrenor este calificarea la Turul de Elită al Euro U-17 2014 în Scoţia. România nu a reuşit însă calificarea la turneul final din Malta. Gâlcă îl cunoaşte foarte bine pe unul dintre stelişti, tânărul Robert Vîlceanu, pe care l-a pregătit la naţionala U-17.


×