x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Eintracht Frankfurt l-a ratat pe Dorinel... din nou!.

Eintracht Frankfurt l-a ratat pe Dorinel... din nou!.

02 Iun 2011   •   11:15
Eintracht Frankfurt l-a ratat pe Dorinel... din nou!.

Este pentru a doua oara cand Eintracht Frankfurt nu reuseste sa-si asigure serviciile lui Dorinel Munteanu. Dupa ce a incercat in 2003 sa-l transfere pe cand acesta era jucator la VfL Wolfsburg, clubul german l-a ratat din nou pe Dorinel la finalul acestui sezon cand l-a dorit ca antrenor.

In urma cu opt ani, Eintracht, nou promovata la acea vreme in 1. Bundesliga, a dorit sa-l achizitioneze pe Dorinel Munteanu, care era sub contract cu Wolfsburg, insa toate eforturile oficialilor gruparii din Frankfurt au fost in zadar.

"Neamtul" nu a fost singurul fotbalist roman dorit in 2003 de Eintracht. Aflat la final de contract cu VfB Stuttgart, Ionel Ganea a fost dorit pe "Commerzbank-Arena" , insa si acest transfer a picat.

La Eintracht Frankfurt a jucat, intre 1997 si 1999, Albert Streit, jucator german de origine romana, el fiind nascut in martie 1980, la Bucuresti.

Nici in acest an, cei de la Eintracht Frankfurt nu au avut mai mult noroc in ceea ce-l priveste pe Dorinel Munteanu, tehnicianul campioanei Romaniei optand sa-si prelungeasca intelegerea pentru inca doua sezoane cu Otelul.

In acest sezon, Otelul Galati a castigat in premiera titlul de campioana a Romaniei, urmand sa evolueze direct in grupele Ligii Campionilor. Eintracht Frankfurt a ocupat pozitia a 17-a in aceasta editie de campionat in 1. Bundesliga si a retrogradat in liga a doua germana.

×