x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Europa League, cu trei echipe româneşti la start

Europa League, cu trei echipe româneşti la start

de Vicentiu Neagoe    |    13 Sep 2011   •   21:00
Europa League, cu trei echipe româneşti la start

Daca sansele de calificare ale nationalei la Campionatul European s-au diminuat considerabil, dupa remiza cu Franta, atentia micro­bis­tilor se indreapta acum catre echipele de club.

Steaua, dupa ce in prealabil trebuia sa dispute meciul de acasa cu Schalke 04 pe National Arena, va juca din nou la Cluj, acolo unde i-a eliminat in ultimul tur preliminar pe bulgarii de la TSKA Sofia. Meciul se pare ca va avea din nou succes la pu­blic, nume ca Raul Gonzales, Klaas-Jan Huntelaar, Jefferson Farfan sau Ciprian Marica, avand destula greutate in randul suporterilor.
La casele de bilete ale Stadionului 'Dr. Constantin Radulescu' au fost ieri cozi mari. Conform site-ului oficial al clubului german, portarul titular Ralf Fahrmann s-a accidentat la ultima partida cu Wolsburg, nestiind daca va putea evolua in meciul cu ros-albastrii.

Rapidul, dupa egalul de acasa cu FC Brasov, scor 1-1, vrea sa dea lovitura la Tel-Aviv, cu Hapoel. Chiar daca au de incasat unele restante financiare, giulestenii sunt bucurosi ca vor juca din nou acasa, pe Giulesti, dupa ce George Copos a acceptat sa semneze contractul cu CS Rapid.
Dupa victoria in fata liderului, Dinamo, scor 3-1, FC Vaslui, pri­veste cu optimism meciul de la Ro­ma, cu Lazio, mai ales ca antrenorul Eduardo Reja spune ca va folosi mai multe rezerve la me­ciul cu echipa moldava.

Mitica, optimist
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune ca echipele romanesti din Europa League, vor merge toate in primavara europeana. 'Toate echipele vor juca bine, inclusiv Galati. Ideal ar fi sa facem vreo 25 de puncte, ca peste doi ani sa fim iar in Liga Campionilor. Eu vad si Vasluiul in primavara. Spun ca facem mai mult de 15 puncte in aceasta toamna', a spus seful Ligii, care a mai adaugat ca are incredere in Steaua, care se va mobiliza la maximum pentru meciul cu Schalke.

×
Subiecte în articol: fotbal intern