x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fals tratat de fotbal

Fals tratat de fotbal

de Vicentiu Neagoe    |    19 Sep 2011   •   21:00
Fals tratat de fotbal

A fost un meci pe care suporterii celor doua echipe ar vrea probabil sa-l uite cat mai repede. Daca nu ar fi existat show-ul pirotehnic de la inceputul partidei, din cauza caruia au si fost evacuati majoritatea fanilor din peluza 'Catalin Haldan', meciul nu ar fi avut nimic care sa aminteasca de faptul ca joaca doua pretendente la titlu. Antrenorul lui Dinamo, Liviu Ciubotariu, a spus ca jucatorii sai ar fi trebuit sa profite de eliminarea lui Herea din minutul 44, dar le-a lipsit eficacitatea: 'Nu a fost un joc spectaculos, au fost foarte putine ocazii de a marca. A fost un joc slab in faza ofensiva, in sensul ca nu am gasit solutii pentru a ne descurca in superioritate numerica.

Toate fazele pe benzi s-au incheiat cu centrari modeste si nu am reusit sa marcam. Am intalnit o echipa care a tras cu dintii de acest rezultat de 0-0. Nu am avut jocul pe care nu-l doream, eficace. Probabil ca suporterii erau suparati dupa esecul din Liga Europa si nu vreau sa comentez mai multe'. De cealalta parte, tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu, s-a declarat multumit de rezultat. 'Pentru noi e un rezultat bun, tinand cont de faptul ca veneam dupa 90 de minute jucate le Tel-Aviv intr-un meci destul de greu si tinand cont de faptul ca mai bine de 50 de minute am jucat in inferioritate numerica. Apreciez efortul facut de jucatorii mei, intelepciunea lor si faptul ca au tras de ei in repriza secunda si ca au blocat atacurile celor de la Dinamo.

La noi in campionat se merge ca la razboi, in scandaluri si jigniri, la altii poate ar fi fost o bucurie. Jigniri intre conducatori sau intre cele doua galerii, este un fapt care face parte din viata nostra zilnica', a declarat Razvan. Dupa incidentele de la meci, Jandarmeria a luat unele masuri, amendand clubul dinamovist cu 25.000 de lei si firma de paza aflata sub contract cu 'cainii' cu suma de 5.000 de lei. Au fost identificati si sanctionati cu amenzi in valoare totala de 258.000 de lei 397 de suporteri dinamovisti care au provocat acte de dezordine. Fanii dinamovisti au fost foarte suparati pentru ca echipa lor nu a acces in grupele Europa League, dar si pe faptul ca oficialii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare au scumpit foarte mult biletele de intrare la meciul cu giulestenii. Aflat la Miami, in luna de miere, directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a atacat dur decizia lui Badea si Savulescu.

'N-ai cum sa pui un pret atat de mare la bilete, pe un stadion atat de urat si dupa ce nu te-ai calificat in grupele Europa League. Trebuia sa fie 5 lei biletul, sa fie stadionul arhiplin, suporterii sa vina sa ajute echipa', a tunat Borcea.

Coman, din nou fara gol
Dupa ce a aparat foarte bine in prima partida din grupele Europa League cu Hapoel Tel-Aviv, in care echipa giulesteana a castigat cu scorul de 1-0, portarul rapidist Da­nut Coman nu a primit gol nici in partida cu Dinamo. Acesta se declara multumit de prestatiile sale si de faptul ca a inchis poarta. 'Orice punct castigat este bine­ve­nit pentru configuratia clasamentului. Ma bucur foarte mult ca n-am luat gol si ca nu am pierdut pentru ca am jucat o repriza in zece jucatori. M-am accidentat in prima repriza, dar asa am jucat de fiecare data. Mereu am incercat sa-mi fac datoria fata de Rapid, indiferent de starea mea de sanatate, sa-mi ajut echipa sa castige, chiar daca unii dintre suporteri nu ma au la inima. Sper ca Razvan, care a fost eliminat pentru proteste, sa nu fie suspendat decat o singura etapa.'

×
Subiecte în articol: fotbal intern