x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fără fani, dar cu Adrian Mutu

Fără fani, dar cu Adrian Mutu

de Vicentiu Neagoe    |    03 Oct 2011   •   21:00
Fără fani, dar cu Adrian Mutu

Partida de vineri cu formatia Be­la­ru­sului nu pare sa mai aiba impact asu­pra microbistilor, pana azi doar 300 de tichete fiind achizitionate online de suporterii echipei na­ti­o­nale. Selectionerul Victor Piturca s-a aratat, intr-o conferinta de presa, in­grijorat de acest fapt, spunand ca mai bine meciul s-ar fi disputat in provincie, mai concret, la Ploiesti, pe noul sta­dion 'Ilie Oana'. 'Avand in ve­de­re cate bilete s-au dat, nu stiu daca Arena Nationala este cea mai buna so­lutie. Cel mai bun era stadionul din Ploiesti, care permitea sa se umple pa­na la refuz, dar eu cred ca pana la ur­ma se vor strange 30.000 de oa­meni', a declarat Victor Piturca.

Vi­zavi de convocarea lui Adi Mutu, dar si a lui Tamas, 'Piti' a spus ca nu re­greta faptul ca i-a iertat pe cei doi. 'Ei vor reveni dupa 3 etape de suspendare. M-a impresionat Adrian pentru ca am vazut cat de mult isi do­reste sa revina. N-o sa spun cuvinte mari ca e ultima sansa. Nu regret de­ci­zia pe care am luat-o', a declarat teh­nicianul roman. In aceeasi conferinta, Victor Piturca a declarat ca nu considera normala arestarea oamenilor din fotbal fara 'dovezi certe, clare': 'Atmosfera nu este una propi­ce. Ce se intampla la emisiunile de sport si legat de seful arbitrilor face rau fotbalului romanesc si echipei na­tionale. Daca a fost arestat seful ar­bitrilor ca s-ar fi urcat intr-un elicopter, ca ar fi primit nu stiu ce, ca ar fi vorbit la telefon nu stiu ce, atunci in­seamna ca oricand te poate aresta ca ai facut nu stiu ce si ai vorbit nu stiu ce la telefon. Personal nu mi se pare nor­mal acest lucru. Trebuie sa ai do­vezi certe, clare'.

In alta ordine de idei, la reunirea lotului Belarusului, an­trenorul Bernd Stange a declarat ca echipa Romaniei nu este Bar­ce­lo­na si ca va incerca sa obtina un re­zul­tat cat mai bun. 'Ne lipsesc cativa ju­ca­tori importanti, dar trebuie sa trecem peste aceste absente. Cu ro­manii trebuie sa aratam fata buna a nationalei, sa demonstram ca nu ne este frica sa jucam impotriva lor si sa obtinem un rezultat bun', a declarat Stange.

×
Subiecte în articol: echipa nationala fotbal intern