x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB a luat, în sfârșit, un trofeu

FCSB a luat, în sfârșit, un trofeu

de Adi Munteanu    |    24 Iul 2020   •   10:00
FCSB a luat, în sfârșit, un trofeu

Cum-necum, FCSB a reușit să salveze ceva din acest sezon, asigurându-și prezența în preliminariile Europa League câștigând, în urma unui meci slab, Cupa României. Acum rămâne de văzut dacă se va mai strădui și în campionat să joace la turație maximă cele trei meciuri rămase în play-off, cu Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj și Astra Giurgiu.

 

Echipa antrenată, mai nou, de Toni Petrea a câștigat primul trofeu după 5 ani, însă a fost o victorie fără glorie, venită în urma unei gafe impardonabile a fundașii celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. În lipsa acesteia, meciul mergea liniștit spre un 0-0. Golul marcat de Dennis Man ar putea fi ultimul în tricoul roș-albastru pentru că patronul, conform declarațiilor lui, l-ar vinde la echipa engleză Norwich sau la Monaco în schimbul a 9 milioane de euro plus bonusuri de performanță. „În oferta făcută de Norwich pentru Man sunt niște clauze prin care pot ajunge ajunge la 24 de milioane de euro! Acum, ei plătesc opt milioane de lire, în trei tranșe. pe durata a doi ani” a declarat, la finalul meciului, Gigi Becali.

Scandări xenofobe

Dacă pe teren nu au arătat multe veleități, după meci, la întoarcerea la cantonamentul de la Berceni, jucătorii s-au dat în spectacol cu suporterii. Pe lângă tradiționalele scandări anti-Dinamo, s-a scandat îndelung și cu trivialități împotriva maghiarilor, a guvernului de la Budapesta și a Ungariei. Surprinzător a fost că și jucătorii au intrat în acest cor de înjurături început de galerie și au scandat îndelung trivialități. Motivul acestei uri este acela că guvernul maghiar finanțează, transparent, dezvoltarea complexului sportiv de la Sfântu Gheorghe, a unei academii de fotbal și unei puternice școli de hochei pe gheață.

 

 

×