x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cu FCSB neînvinsă, Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei a 4-a în Superligă

Cu FCSB neînvinsă, Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei a 4-a în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2023   •   21:15
Cu FCSB neînvinsă, Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei a 4-a în Superligă
Sursa foto: FB FCSB

Petrolul Ploiești a obținut prima victorie a sezonului în Superligă și a prins 3 locuri în cel mai bun unsprezece al etapei a patra, etapă al cărei antrenor a fos desemnat de Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

FCSB, FC U Craiova 1948 și UTA Arad au și ele câte doi reprezentanți în echipa ideală.

Iată cum arată echipa ideală etapei a 4-a:

Portar
Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - Din nou, portarul Universităţii a fost decisiv prin intervenţiile sale. Este un mare câştig pentru gruparea craioveană.

Fundaşi
Diogo Rodrigues (UTA Arad) - Aflat la debut, s-a remarcat prin cursele sale din banda dreaptă, una dintre ele fiind finalizată cu gol de către arădeni.
Joyskim Dawa (FCSB) - O nouă evoluţie sigură. Puternicul fundaş al roş-albaştrilor are un început foarte bun de sezon.
Danny Henriques (FC U Craiova 1948) - Oltenii au reuşit prima victorie din acest sezon şi datorită defensivei condusă bine de către Danny Henriques. Au bifat şi întâiul meci fără gol primit.
Valentin Ţicu (Petrolul Ploiești) - Căpitanul "lupilor galbeni" a contribuit la victoria echipei sale cu două pase decisive.

Mijlocaşi
Andrej Fabry (UTA Arad) - Este un mijlocaş cu glezna fină. A marcat primul gol în SuperLiga României.
Jair Silva (Petrolul Ploiești) - A participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de ploieşteni. A înscris golul care a deschis drumul Petrolului spre primul succes din sezonul curent.
Juan Bauza (FC U Craiova 1948) - A înscris golul victoriei oltenilor pe „Municipalul" din Botoşani. A fost a 10-a reuşită în 57 de meciuri jucate în principala competiţie internă.

Atacanţi
Gheorghe Grozav (Petrolul Ploiești) - Continuă forma bună din 2023, an calendaristic în care a înscris de șase ori.
Andrea Compagno (FCSB) - Introdus la pauză, a făcut diferenţa în derby-ul etapei. A scos penalty-ul pe care tot el l-a transformat.
Doru Andrei (FC Voluntari) - A marcat pentru întâia oară în SuperLiga României, golul său fiind cel mai rapid înscris într-un meci din ultimele șapte sezoane.

Antrenorul Etapei
Elias Charalambous (FCSB - FOTO) - Reveniţi în Ghencea, în faţa a peste 28.000 de spectatori, roş-albaştrii s-au impus în derby-ul etapei şi sunt singurii cu punctaj maxim după patru runde.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: fcsb Elias Charalambous