x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FRF, noi amănunte despre tentativa de blătuire a amicalului cu Uruguay

FRF, noi amănunte despre tentativa de blătuire a amicalului cu Uruguay

de Vicentiu Neagoe    |    20 Feb 2012   •   21:00
FRF, noi amănunte despre tentativa de blătuire a amicalului cu Uruguay

Scandalul iscat pe marginea tentativei de blatuire a partidei Romania – Uruguay ia amploare. Prin vocea pur­ta­to­rului de cuvant, Paul Zaharia, Federatia Romana de Fotbal a oferit noi amanunte, fara sa confirme insa ca in po­ve­stea suspecta ar fi implicati agentul belgian Igdahoro Ju­lius Owen si federatia bulgara. 'Presedintele FRF, Mir­cea Sandu, nu a rostit nici un nume si nici nu a spus ca ar fi fost sunat personal, ci doar ca a fost contactata federatia.

Persoana a sunat la FRF pe un numar de telefon fix, apoi a trimis un e-mail prin care solicita sa-i permitem arbitrului ungur Viktor Kassai sa oficieze alt meci, pe care l-a si no­minalizat. Noi nu vom spune despre ce meci e vorba. In e-mailul pe care l-a trimis, agentul de meciuri conside­ra ca demersul de inlocuire a arbitrului Viktor Kassai ar pu­tea fi inlesnit, deoarece din informatiile pe care le detine arbitrul ungur este fiul secretarului general al FRF, Adalbert Kassai', a spus Paul Zaharia care a continuat: 'Am raspuns federatiei respective ca nu am avut niciodata intentia de a schimba arbitrul intrucat Viktor Kassai urma sa oficieze meciul Romania – Argentina, din 10 august 2011, dar fiindca partida a fost amanata, a ramas ca el sa arbitreze partida din 29 februarie. Intelegerea era stabilita inca de anul trecut intre FRF si Federatia din Ungaria, asa cum se procedeaza, direct intre asociatii nationale, nu prin intermediari'.

Purtatorul de cuvant al Federatiei a mai spus ca a trimis toata corespondenta fo­rurilor de specialitate. 'Am trimis-o forurilor abilitate pentru a fi ana­lizata aceasta ches­ti­une. Intr-adevar, inainte de a fa­ce acest demers l-am in­format, cum e logic, pe presedinte­le FRF, Mircea Sandu. FRF nu a facut altceva decat sa res­pin­ga aceste tentati­ve. Nu avem nici o problema cu arbitrul Viktor Kassai', a mai spus Zaharia.

×
Subiecte în articol: fotbal intern