x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Găman anunţă: "Vreau la Steaua, nu la Dinamo!"

Găman anunţă: "Vreau la Steaua, nu la Dinamo!"

09 Mar 2011   •   09:47
Găman anunţă: "Vreau la Steaua, nu la Dinamo!"
Sursa foto: /Intact Images

La scurt timp după ce Sorin Cârţu a fost numit antrenor principal la Steaua, fostul fundaş al Universităţii Craiova, Valerică Găman, declarat, marţi, jucător liber de contract, a anunţat că există mari şanse să evoleze la echipa roş-albastră, şi nu la Dinamo aşa cum s-a zvonit.

"Vreau la Steaua, nu la Dinamo! Transferul se decide în seara asta (n.n.-marţi seară) sau mâine. Contează enorm că o să fie antrenor Sorin Cârţu, care m-a şi sunat. Vreau să ajut Steaua după ce am văzut dezastrul cu Braşov. Vreau să ajut apărarea Stelei şi pe Gigi Becali pentru că este un om bun. Nu vreau la Dinamo şi sper ca la vară să existe o înţelegere amiabilă astfel încât să ia şi Craiova ceva bani pe mine, iar în ceea ce mă priveşte poate o să mă transfer în străinătate. Aş avea şanse mai mari să ajung la o echipă mare de la Steaua decât de la Dinamo", a decşarat Găman.

Comisia de Recurs a LPF a respins, marţi, memoriul depus de Universitatea Craiova împotriva deciziei Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, prin care jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fost declaraţi liberi de contract.

×
Subiecte în articol: steaua fotbal fotbal intern gaman