x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Găman: "Craiova e echipa mea de suflet, la Dinamo îmi fac meseria"

Găman: "Craiova e echipa mea de suflet, la Dinamo îmi fac meseria"

17 Mar 2011   •   13:43
Găman: "Craiova e echipa mea de suflet, la Dinamo îmi fac meseria"
Sursa foto: /gsp.ro

156695-346184-1703-gaman.jpgFundaşul Valerică Găman a fost prezentat în această dimineaţă de Dimano, după ce a semnat cu Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare un contract valabil până la finalul campionatului.

"Nu vreau să fiu fals, dar Universitatea Craiova va fi echipa mea de suflet. La Dinamo îmi fac meseria, sunt plătit şi voi da sută la sută la antrenamente şi la meciuri. L-am întrebat şi pe domnul Piţurcă şi mi-a zis că pentru mine cel mai bine ar fi să joc. Vom vedea ce va fi de la vară. Atât timp cât este domnul Adrian Mititelu la Craiova nu voi mai juca acolo. Cred că suporterii din Craiova sunt destul de inteligenţi să înţeleagă situaţia mea. Craiova rămâne pentru mine o echipă aparte, acum îmi fac meseria aici, profesionist", a spus Găman.

"Am semnat pe trei luni cu Dinamo. Mă bucur că după această perioadă de inactivitate am ajuns să mă pregătesc cu o echipă. Am fost bine primit aici, îi cunoşteam şi pe jucătorii de la naţionala de tineret. E un club profesionist, am acceptat doleanţele lor şi mă pregătesc cât mai bine pentru a juca cât mai repede. Mi-am dorit foarte mult să joc în străinătate, dar decizia s-a dat pe 17 februarie şi federaţia olandeză nu a mai putut înregistra contractul pentru că se făceau legitimări până la 31 ianuarie. Nu am putut să semnez, ei îmi oferiseră un contract doar pentru antrenamente, fără să joc, şi nu am acceptat asta. Primul club care m-a contactat când am revenit în ţară a fost Dinamo. Nu mi-e teamă de concurenţă, domnul Andone va decide cine va fi în formă şi pe cine va folosi", a mai declarat fundaşul.

×
Subiecte în articol: dinamo fotbal intern gaman