x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali despre Mutu: "Este cea mai mare hahaleră!"

Gigi Becali despre Mutu: "Este cea mai mare hahaleră!"

28 Oct 2010   •   00:00
Gigi Becali despre Mutu: "Este cea mai mare hahaleră!"
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că nu are nici un fel de respect pentru Adrian Mutu şi că nu-l va ierta niciodată pentru că nu i-a restituit suma împrumutată, 75.000 de euro, dar nu doreşte ca fotbalistul să facă închisoare pentru incidentul în care a fost implicat.

"Lasă-l naibii pe Mutu! Mutu e cea mai mare hahaleră. Nu doresc răul nimănui, dar ăsta chiar e un om... Sunt foarte puţini oameni cărora le port pică. Ăia mi-au furat maşina, am şi uitat, dar pe Mutu ăsta nu pot să-l iert niciodată, e prea nenorocit. E prea hahaleră de om. Adică, mă refer cu mine. «Dă mă banii, ţi-am dat bani». Nu vrea să dea banii. Ce merită ăsta?", s-a întrebat Gigi Becali.

Becali l-a ameninţat pe atacantul Adrian Mutu că va avea probleme cu el după ce îşi va încheia cariera fotbalistică. "O să vadă el. Staţi să termine el cu fotbalul şi nu o să mai sfideze aşa. Să termin şi eu cu astea ale mele pe care le am şi o să vadă el", a spus Becali.

Totuşi, finanţatorul stelist nu îşi doreşte ca Adrian Mutu să facă închisoare pentru altercaţia pe care acesta a avut-o cu un chelner în Italia. "Puşcărie nu doresc la nimeni. Am trecut pe acolo, puţin cât am trecut, şi nu doresc nimănui, nici la duşmani. El nu mi-e duşman, dar e un om pe care nu pot să-l iert", a mai spus el.

Altfel, Becali a menţionat că se bucură pentru tehnicianul Gheorghe Hagi că antrenează pe Galatasaray, dar el n-ar fi ales niciodată să muncească în afara României. "Dacă lui e bine, mă bucur să-i fie bine. Dar eu nu văd lucrurile aşa. Eu văd ca un om să stea în ţara lui, să muncească în ţara lui, să stea cu familia lui, aproape de oamenii cunoscuţi. Dar dacă ei aşa sunt obişnuiţi, ei au jucat ani de zile prin străinătate, treaba lui. Dacă lui e bine, mă bucur pentru el", a concluzionat Becali.

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Tânărul, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, susţine de mai mult timp că atacantul român Adrian Mutu are să-i restituie 75.000 de euro, sumă pe care fotbalistul refuză să i-o înapoieze.

Gheorghe Hagi a semnat, vineri un contract pe un an şi jumătate cu Galatasaray, grupare la care se află la al doilea mandat ca antrenor, după cel din perioada 2003-2004.

×
Subiecte în articol: stiri