x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali şi-a ales noii șefi la Steaua: "Vor face totul la echipă, vom lua campionatul an de an și vom domina Liga 1"

Gigi Becali şi-a ales noii șefi la Steaua: "Vor face totul la echipă, vom lua campionatul an de an și vom domina Liga 1"

17 Sep 2015   •   17:51
Gigi Becali şi-a ales noii șefi la Steaua: "Vor face totul la echipă, vom lua campionatul an de an și vom domina Liga 1"
Sursa foto: antena3.ro

Gigi Becali a surprins, astăzi, când a dezvăluit că echipa Steaua va fi condusă, după ce vor ieşi de închisoare, de Mihai Stoica (sau MM Stoica) și Gică Popescu, scrie gsp.ro

"Am vorbit cu Mihai Stoica și mi-a zis că se va ocupa el de echipă. Și alături de el o să fie și Gică Popescu. A vorbit cu el și ei doi vor face totul la echipă. Se ocupă de jucători și de transferuri, iar pe mine nu mă mai interesează. Nici declarații nu mai dau. Vin doar la meci. MM mi-a spus că nu vor bani, decît în cazul în care vom intra în UEFA Champions League. Vom lua campionatul an de an și vom domina Liga 1. Din ce am înțeles de la Mihai, Popescu va ieși din închisoare într-o lună, iar el va ieși în trei luni", a spus Becali la televiziunea sportro.

Mihai Stoica și Gică Popescu au fost condamnați pe 4 martie 2014 la 3 ani şi 6 luni, respectiv 3 ani, o lună şi 10 zile, în "Dosarul Transferurilor".

Mihai Stoica, în vârstă de 50 de ani, a fost managerul Stelei în două rînduri, 2002-2007 și începînd cu 2010, pînă în momentul arestării. De-a lungul carierei, a mai fost conducător la Oțelul și Unirea Urziceni.

Gică Popescu, în vârstă de 50 de ani 48 de ani, este unul dintre cei mai importanți fotbaliști români, fost component al "Generației de Aur". De-a lungul carierei, Popescu a evoluat la U Craiova, Steaua, PSV, Tottenham, Barcelona, Galatasaray și Dinamo. După retragere, Popescu a deschis o școală de fotbal și a devenit impresar.

×