x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali vrea să scape de Denis Alibec. Cât cere în schimbul fotbalistului-problemă

Gigi Becali vrea să scape de Denis Alibec. Cât cere în schimbul fotbalistului-problemă

29 Oct 2017   •   08:08
Gigi Becali vrea să scape de Denis Alibec. Cât cere în schimbul fotbalistului-problemă

Carierea lui Denis Alibec (26 de ani) la FCSB se apropie de final! Gigi Becali s-a săturat de problemele pe care i le face atacantul şi e decis să scape de acesta.

Reprimit în lotul primei echipe a FCSB, Denis Alibec urmează să evolueze, duminică, în meciul cu CS Universitatea Craiova, după ce a ratat ultimele trei partide ale roş-albaştrilor pe motive de indisciplină. Apoi, joi, atacantul se va afla pe gazon la întâlnirea cu Hapoel Beer-Seva, programată în Grupa G a Europa League. Pe „Arena Naţională” vor fi prezenţi reprezentanţii cluburilor Crystal Palace, Watford şi FC Porto. Scopul acestora este unul singur: vor să-l vadă la lucru pe Denis, potrivit spynews.

Până la meciul cu formaţia israeliană, Gigi Becali a luat decizia de a-l vinde pe Alibec. Conform unor surse bine informate, „Războinicul Luminii” le-a mărturisit apropiaţilor săi că vrea să scape de fotbalistul-problemă din vestiarul FCSB. Ba mai mult, latifundiarul din Pipera pare dispus să renunţe la Denis Alibec chiar şi pentru o sumă mai mică de 10 milioane de lire sterline, atât cât s-a vehiculat că ar oferi cele două grupări britanice. Sătul de ifosele lui Alibec şi nemulţumit de lipsa de eficacitate de care acesta a dat dovadă în acest sezon, Becali a decis să se despartă de el chiar în iarnă.

"Denis are în continuare probleme cu pubalgia. Nu trece uşor, trebuie să facă foarte multe exerciţii. Am avut ideea de a chema un om din anturajul lui Chelsea, specializat pe această afecţiune. Sper ca uşor-uşor să-i treacă. Nu ştiu ce informații are patronul echipei, dar vă spun ce ştiu eu.

Pe 13 noiembrie merg la Londra şi am întâlniri cu reprezentanţii unor cluburi din Premier League şi Championship. Nu se vor putea plăti 10 milioane de euro pe el momentan. N-ai cum să dai suma asta pe un jucător care n-a avut reuşite", a declarat Florin Lovin, impresarul jucatorului.

În plus, patronul clubului FCSB i-a găsit înlocuitor lui Denis. Din câte se pare, finanţatorul vicecampioanei României a bătut palma cu dinamovistul Adam Nemec (32 de ani). Internaţionalul slovac va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică în pauza competiţională, cu şase luni înainte ca înţelegerea sa cu cu gruparea din “Ştefan cel Mare” să ajungă la final.

×
Subiecte în articol: denis alibec gigi becali