x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Grigoraş după eşecul din Ghencea: "Dacă nu era Stancu, poate scoteam un egal"

Grigoraş după eşecul din Ghencea: "Dacă nu era Stancu, poate scoteam un egal"

26 Oct 2010   •   00:00
Grigoraş după eşecul din Ghencea: "Dacă nu era Stancu, poate scoteam un egal"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Petre Grigoraş a afirmat, luni seară, că şi-ar dori un jucător precum stelistul Bogdan Stancu, apreciind că poate dacă acesta nu ar fi evoluat, Pandurii ar fi obţinut o remiză cu Steaua, în etapa a 12-a a Ligii I.

"O victorie meritată a Stelei, nu am putut păstra ritmul pe parcursul meciului, am făcut cadou primul gol, de ce ne-a fost frică nu am scăpat, de fazele fixe, iar Stancu este un jucător excepţional, care a ştiut să speculeze. Steaua nu a fost sub aşteptări azi, iar noi în primele 60 de minute am practicat un fotbal bun, dar nu am reuşit să fructificăm ocaziile. Mi-aş dori şi eu un jucător ca Stancu, dar trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Echipa asta nu a scos puncte cu Bistriţa şi cu alte formaţii şi nu ne propusesem să câştigăm în Ghencea şi în Giuleşti. Diferenţa de valoare sunt considerabile, dar trebuie să ne concentrăm să obţinem puncte şi să folosim tot ce am avut bun în această partidă. Poate am fi reuşit un egal fără Stancu, un jucător valoros şi speculant, însă doar un rezultat de egalitate, mai mult nu am fi reuşit", a declarat Grigoraş.

Pentru tehnicianul Pandurilor, un punct cu Steaua ar fi fost unul "uriaş". "Curajul nu ne-a lipsit azi, dar momentan astea sunt posibilităţile azi, campionatul nu se termină cu aceste două jocuri. Dacă obţineam azi un punct, era unul uriaş de moral, era ca un bonus. La ce investiţii s-au făcut la Steaua, e normal să se gândească la titlu, nu ştiu dacă scăpăm de retrogradare, nu va fi uşor. A trecut o treime din acest campioant, sper să ne salvăm în cele din urmă", a conchis Grigoraş.

×
Subiecte în articol: liga 1