x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gheoghe Hagi împlinește 59 de ani. Imagini de senzație publicate de Galatasay

Gheoghe Hagi împlinește 59 de ani. Imagini de senzație publicate de Galatasay

de Redacția Jurnalul    |    05 Feb 2024   •   14:45
Gheoghe Hagi împlinește 59 de ani. Imagini de senzație publicate de Galatasay

Fostul căpitan la Generației de Aur, Gheorghe Hagi, împlinește, luni, 59 de ani. Fosta sa echipă de club, Galatasaray Instanbul a publicat imagini de senzație din perioada în care românul a activat în Turcia.

„Astăzi este ziua de naștere a legendarului nostru jucător Gheorghe Hagi. Te iubim Hagi... Te iubim Hagi”, este mesajul publicat de Galatasaray Instanbul pe Instagram.

Mesajul este însoțit de imagini cu pase și goluri de senzație reallizate de fostul „decar” al naționalei de fotbal a României.

Și Farul Constanța a publicat un mesaj și o fotografie cu managerul tehnic al echipei, Gheorghe Hagi, de ziua sa de naștere.

„La mulți ani, Gheorghe Hagi! Managerul tehnic al formației noastre împlinește astăzi 59 de ani”, este mesajul publicat pe Facebook de Farul Constanța.

De asemenea, primarul Constanței, Vergil Chițac a publicat un mesaj.

„Astăzi (luni - n.r.) Gheorghe Hagi împlinește 59 de ani! Pe lângă faptul că este reperul nostru în fotbal, Gheorghe Hagi este un model de ambiție și muncă asiduă pentru noi toți, un om care nu a renunțat niciodată până nu s-a văzut în vârf, lucru vizibil cu atât mai mult cu cât îl cunoști îndeaproape. Îi mulțumim pentru contribuția pe care a lăsat-o, pentru implicarea constantă și efortul de a inspira cât mai mulți tineri să îi ia exemplul, în cadrul Academiei Hagi, dar și pentru înființarea clubului sportiv printre primele locuri ca performanță în țară, FC Farul Constanța. Gică, îți doresc sănătate și multe împliniri! La mulți ani!”, scrie primarul.

Și Ambasada Statelor Unite la București a transmis un mesaj de ziua marelui fotbalist român.

„La mulți ani, Gheorghe Hagi! Într-un articol New York Times datat la 10 mai 1994, marele fotbalist român declara „(...) Acum știm că putem juca cu oricine”. A avut dreptate. „Desigur, am propriile mele ambiții pentru această Cupă Mondială. Dar este prea devreme să vorbesc despre ele. Le păstrez pentru mine, așa cum se păstrează un vis prețios", a adăugat el. În imagine, mijlocașul român Gheorghe Hagi reacționează după ce a dat o pasă decisivă la al doilea gol marcat de Ilie Dumitrescu împotriva Argentinei, în timpul meciului din optimile Campionatului Mondial de Fotbal din

×
Subiecte în articol: hagi galatasaray