x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi: "Îmi era dor de stadioanele şi atmosfera de aici!"

Hagi: "Îmi era dor de stadioanele şi atmosfera de aici!"

25 Oct 2010   •   00:00
Hagi: "Îmi era dor de stadioanele şi atmosfera de aici!"
Sursa foto: /Reuters

Gheorghe Hagi a declarat, duminică seară, după remiza înregistrată de Galatasaray în derbiul cu Fenerbahce, scor 0-0, la două zile după revenirea sa la gruparea din Istanbul, că îi era dor de stadioanele şi de atmosfera din Turcia, informează ajansspor.com.

"Este foarte greu să schimbi ceva în două zile. Am venit aici având încredere în mine. Galatasaray nu este unde merită şi o vom duce spre mai bine. Avem potenţial şi am arătat acest lucru în această seară. Însă trebuie să muncim foarte bine şi foarte mult. Din păcate, după cum se ştie, avem jucători indisponibili. Încet încet vom încerca să ne îmbunătăţim jocul. Mai ales în prima repriză am avut multe ocazii. Am avut şi în a doua. Mi-am felicitat toţi jucătorii, ne-am luptat foarte bine. Am jucat împotriva unei adversare foarte bune şi nu a fost uşor. Mă bucur că am revenit în Turcia. Îmi era dor de stadioanele şi atmosfera de aici", a spus Hagi.

Potrivit gazeteport.com.tr, Hagi a mai declarat că i-a plăcut totul la meciul cu Fenerbahce. "Cred că aţi văzut un derby foarte frumos. Au fost două echipe care au intrat pe teren ca să învingă. M-am întors în Turcia deoarece ştiam că echipa are un potenţial bun şi în această seară mi-a plăcut totul. Cred că voi reuşi lucruri frumoase", a afirmat tehnicianul.

Hagi a menţionat că remiza nu este pentru el o surpriză, dar şi-ar fi dorit o victorie. "Consider că nu am reuşit să luăm trei puncte pe care le meritam. Le-am spus jucătorilor mei: «Sunteţi la Galatasaray pentru că aveţi valoare. Ne mai rămâne doar să ne luptăm mai bine, să muncim şi să facem lucruri mai frumoase». Dacă avem spirit de echipă, putem face performanţe foarte frumoase. Eu cunosc fotbalul foarte bine. Fotbalul e viaţa mea. În ultimele două zile, înpreună cu secundul meu Tugay, am lucrat cu analiştii de la Florya. Am făcut tot ce se putea face în două zile", a adăugat antrenorul român.

Tehnicianul Gheorghe Hagi a debutat cu o remiză în al doilea său mandat la Galatasaray, scor 0-0, duminică, în derbiul din deplasare cu Fenerbahce, din etapa a IX-a a campionatului Turciei.

Potrivit cotidianului Fanatik, înainte de derbi au avut loc incidente în cartierul Mecidiyekoy, unde s-au strâns suporterii echipei Galatasaray pentru a merge împreună la meci. Fanii au blocat traficul în zonă, dorind să se deplaseze pe jos până la o staţie de unde puteau pleca cu autobuzele. Forţele de ordine i-au oprit iniţial pe suporteri, dar apoi i-au escortat până în staţia respectivă. În staţie, suporterii echipei Galatasaray au atacat mai multe persoane care purtau tricoul formaţiei Fenerbahce. Un fan Fenerbahce, care se afla cu maşina sa în zonă, a fost lovit şi vehiculul i-a fost avariat, iar suporterul a scăpat de atacatori adăpostindu-se lângă forţele de ordine.

×
Subiecte în articol: stiri