x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi va semna astăzi, conform presei de la Istanbul

Hagi va semna astăzi, conform presei de la Istanbul

21 Oct 2010   •   00:00
Hagi va semna astăzi, conform presei de la Istanbul
Sursa foto: /Intact Images

După ce a renunţat la colaborarea cu olandezul Frank Rijkaard, Galatasaray ar putea fi antrenată din nou de Gheorghe Hagi, care este aşteptat la Istanbul, joi seară, pentru a semna contractul, informează internetspor.com.

Potrivit sursei citate, conducerea clubului turc l-a contactat telefonic pe Hagi şi s-a înţeles cu acesta în privinţa condiţiilor generale ale unui contract. "Conducerea l-a invitat pe fostul antrenor al echipei turce la Istanbul, în calitate de director tehnic. Hagi, care a acceptat invitaţia cu mare plăcere, a acţionat pentru a veni la Istanbul, mâine la prânz. Se aşteaptă ca Hagi, care s-a înţeles aproape în toate privinţele cu Galatasaray şi e posibil să se afle pe banca tehnică la derbiul cu Fenerbahce, să semneze contractul mìne seară (n.r. - joi seară)", notează internetspor.com.

Conducerea clubului Galatasaray a reziliat, miercuri dimineaţă, contractul tehnicianului Frank Rijkaard, de comun acord cu acesta. După renunţarea la colaborarea cu Rijkaard, Galatasaray a negociat cu fostul selecţioner al Turciei, Fatih Terim, care însă a refuzat oferta clubului turc.

Şedinţa de pregătire de miercuri seară a celor de la Galatasaray a fost condusă de Tugay Kerimoglu, antrenorul formaţiei secunde a clubului.

Pentru postul de antrenor principal al echipei din Istanbul a fost vehiculat chiar de luni numele lui Gheorghe Hagi, iar miercuri seară a apărut şi varianta Christoph Daum.

×
Subiecte în articol: stiri