x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ianis Hagi: Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii

Ianis Hagi: Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii

de Redacția Jurnalul    |    03 Dec 2023   •   08:40
Ianis Hagi: Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii
Sursa foto: Hepta

Ianis Hagi spune, după tragerea la sorţi a Euro 2024, că Naționala României se va lupta „de la egal la egal” cu fiecare echipă din grupă: „Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii”.

„Ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare echipă din grupă! Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii. Suntem la Campionatul European, iar fiecare echipă care este aici și-a câștigat dreptul prin muncă”, spune, potrivit frf.ro, Ianis Hagi.

În urma tragerii la sorți de sâmbătă, de la Hamburg, echipa națională a României va evolua la Campionatul European de fotbal din Germania 2024 în Grupa E, alături de reprezentativele Belgiei, Slovaciei și a câștigătoarei Play-off-ului B. Meciul de deschidere se va juca între Germania și Scoția.

Tragerea la sorți a avut loc la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg, Germania. Hamburg este unul dintre cele zece orașe gazdă ale EURO 2024 și va găzdui patru meciuri din grupe și un sfert de finală.

La eveniment a fost prezent selecționerul Edward Iordănescu, alături de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: EURO 2024 ianis hagi