x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ilie Dumitrescu: "Am pierdut în faţa unei echipe de copii"

Ilie Dumitrescu: "Am pierdut în faţa unei echipe de copii"

12 Sep 2010   •   00:00
Ilie Dumitrescu: "Am pierdut în faţa unei echipe de copii"
Sursa foto: /Intact Images
Antrenorul Stelei Ilie Dumitrescu, a declarat, sâmbătă, la sfârşitul meciului cu Unirea Urziceni, pierdut cu 0-1, că îşi asumă întreaga responsabilitate a eşecului. "Este un moment delicat. Responsabilitatea acestei înfrângeri este sută la sută a mea. Am evoluat împotriva unei echipe care azi a jucat cu nişte copii şi din păcate am pierdut. Nu am ce să reproşez jucătorilor mei pentru că ei au luptat, au făcut cât au putut iar după meci le-am spus «capul sus», să fie puternici şi să treacă peste acest moment. Îmi pare foarte rău că nu am reuşit să fructificăm cele trei puncte din acest meci şi pentru a reuşi să ne consolidăm primul loc", a spus Dumitrescu.

"Suporterii au şi ei tot dreptul să fie supăraţi şi e normal ca patronul să aibă o asemenea reacţie pentru că el a investit, a adus jucători însă nu a ieşit. Am reuşit să dominăm meciul, am avut ocazii însă la acea fază a golului am greşit nepermis, mai ales că a fost prima ocazie în care Unirea a intrat în careul nostru. Acest meci este deja istorie, trebuie să analizăm ce nu am făcut în această seară, să ne revenim şi să continuăm lupta în campionat. Bineînţeles că va fi mai greu la Liverpool pentru că în aceste momente este foarte greu să şi dormi, să şi ieşi pe stradă. Jucătorii ştiu ce ar fi înseamnat o victorie în acest meci", a mai declarat tehnicianul.

Steaua a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Unirea Urziceni, înregistrând prima înfrângere în acest campionat. La Steaua au evoluat cinci jucători care etapa precedentă erau legitimaţi la Unirea Urziceni (George Galamaz, Pablo Brandan, Marius Onofraş, Marius Bilaşco şi Iulian Apostol), în timp ce la gruparea ialomiţeană au jucat cinci fotbalişti care runda precedentă făceau parte din lotul Steaua II (Lupu, Muzac, R. Văduva, Toşca şi Bâtfoi).

×
Subiecte în articol: liga 1