x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Iliev şi Gargorov, liberi de contract!

Iliev şi Gargorov, liberi de contract!

de Marius Mihalcea    |    16 Feb 2011   •   21:29
Iliev şi Gargorov, liberi de contract!
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

152275-gsp-intact-20100406123020015.jpgA treia înfăţişare în cazul jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu versus Universitatea Craiova s-a încheiat marţi aproape la fel ca precedentele două. Comisia pentru Solu­ţio­narea Litigiilor din cadrul LPF nu a reuşit nici de data aceasta să dea un verdict, doar că acum a anunţat că decizia a rămas în pronunţare şi că va fi făcută publică astăzi.

Găman şi Bărboianu au solicitat să devină jucători liberi de contract pe 20 ianuarie, la o zi după ce au plecat din cantonamentul echipei de la Govora, în baza celor două dezlegări pe care finanţatorul Universităţii, Adrian Mititelu, i le lăsase în alb şi cu titlu de garanţie lui Victor Piţurcă, după ce fostul manager general al clubului a împrumutat gruparea din Bănie cu o sumă de bani, în jur de două milioane de euro. Până la anunţarea hotărârii în cazul celor doi „fugari”, Universitatea i-a pierdut deja pe bulgarii Valentin Iliev şi Emil Gargorov. Cei doi jucători de la Sud de Dunăre, care erau neplătiţi de mai multe luni, au fost declaraţi liberi de contract de aceeaşi Comisie pentru Soluţionarea Litigiilor. Un alt jucător care nu mai doreşte să continue la Ştiinţa este atacantul Mihai Dina, care şi-a depus la rândul său memoriu pentru a fi declarat jucător liber.

În toate aceste cazuri, precum şi în cel care îi priveşte pe Găman şi pe Bărboianu, decizia nu este definitivă şi va putea fi atacată de partea pierzătoare la Comisia de Apel.

×
Subiecte în articol: fotbal intern