x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern În iarbă, pentru copii

În iarbă, pentru copii

de Marius Mihalcea    |    03 Sep 2010   •   00:00
În iarbă, pentru copii
Sursa foto: Cristi Preda/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Inflaţie de vedete şi multă voie bună, miercuri seară, pe Stadionul "Dinamo", la meciul caritabil organizat în vederea strângerii de fonduri pentru extinderea Spitalului de Pediatrie "Marie Curie" din Bucureşti.

După două reprize de 30 de minute a fost egal, 5-5, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Finalmente, s-au impus "Profesorii", cu 8-7, dar scorul nu conta oricum. Scopul acţiunii desfăşurate sub sloganul "Fotbal pentru viaţă" fusese deja atins. Chiar dacă nu complet, în tribunele arenei din Ştefan cel Mare nefiind prezenţi decât 1.500 de spectatori. La "Doctori" au evoluat, printre alţii: Andone, Belodedici, V. Ianţu, L. Viziru, Ad. Ilie, L. Doroftei, M. Găinuşă şi D. Bitman. Dintre "Profesori" au făcut parte: Hagi, Gh. Popescu, T. Stoica, M. Leu, C. Porumboiu, Rică Răducanu, Vl. Hagiu, Ş. Huidu, E. Grădinescu, Pepe şi M. Mitoşeru. Antrenori au fost Gino Iorgulescu şi Em. Ienei, iar arbitri - Adrian Porumboiu, Ion şi Teodor Crăciunescu.

Început bun
Ioan Andone a sancţionat prezenţa redusă a publicului: "Ar trebui să avem meciuri de astea cât mai des, pentru că sunt necesare. Eram şi mai bucuros dacă erau mai mulţi spectatori. Eu cred că în provincie se strângeau 10.000 de oameni. În Bucureşti nu prind astfel de meciuri, pentru că lumea e plictisită de atâtea echipe". "E un început şi un semn bun că sportul, sănătatea, cultura s-au unit ca să ajute copiii. Aş vrea să le mulţumesc celor care au venit la stadion", a spus Hagi.

×
Subiecte în articol: stiri