x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jucătorii Stelei au făcut vizita medicală.

Jucătorii Stelei au făcut vizita medicală.

16 Iun 2011   •   08:04
Jucătorii Stelei au făcut vizita medicală.

Jucatorii Stelei, mai putin cei convocati la nationala pentru meciul cu Bosnia si turneul din America de Sud, au facut in aceasta dimineata vizita medicala la INSMB, urmand ca dupa-amiaza, de la ora 18:00, sa faca prima sedinta de pregatire, la Mogosoaia, noul loc de antrenamente al Stelei dupa ce Gigi Becali a decis sa mute echipa din Ghencea.

Ros-albastrii nu se vor antrena insa decat azi la Mogosoaia, maine fiind programata deja plecarea in primul stagiu de pregatire, la Bad Gastein.

Dintre jucatorii recent transferati au fost prezenti la INMS Gabi Matei, Dorinel Popa, Mihai Costea, Rusescu si Tatu, in timp ce Prepelita, care a semnat si el cu Steaua, nu s-a prezentat la reunire deoarece se afla inca in litigiu financiar cu Universitatea Craiova, de unde mai are de luat 60.000 de euro. In plus, au facut vizita medicala doi atacanti doriti de Steaua, brazilianul Junior Moraes si Liviu Bajenaru de la Universitatea Cluj. "Junior Moraes nu este jucatorul Stelei acum. El va deveni probabil liber de contract pentru ca nu exista o alta solutie pe care s-o hotarasca forurile tutelare", a spus managerul Mihai Stoica.

Lotul prezent la vizita medicala:
Portari: Stanca, Cojocaru
Fundasi: Galamaz, Martinovici, Geraldo, Baciu, Emeghara, Iliev, G. Matei, Tosca, V. Lupu
Mijlocasi: Radut, Bicfalvi, D. Popa, Marinescu, Bajenaru, Szekely, Nicolita, Vaduva, Albu, Bejan, Al. Lazar
Atacanti: Bilasco, M. Costea, Rusescu, Tatu

In stagiul de pregatire de la Bad Gastein, stelistii vor sta pana pe 29 iunie, meciurile amicale urmand sa fie disputate la Bischofshofen. Steaua va evolua in prima partida, pe 23 iunie, cu Zestafoni, din Georgia. A doua zi este programata revenirea la lot a lui Tatarusanu, Tanase, Latovlevici si Gardos, invoiti dupa convocarea la nationala. La 25 iunie, Steaua o va intalni pe Eintracht Frankfurt, iar stagiul se va incheia cu testul impotriva unei alte formatii germane, Fortuna Dusseldorf, la 28 iunie.

Al doilea stagiu de pregatire se va desfasura in Velden am Worthersee (Austria), intre 2 si 15 iulie.

×