x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. Gnohere, după ce a semnat cu Steaua: "Sunt foarte fericit; Vreau să ajut echipa să câştige titlul şi să jucăm în UCL"

Liga 1. Gnohere, după ce a semnat cu Steaua: "Sunt foarte fericit; Vreau să ajut echipa să câştige titlul şi să jucăm în UCL"

07 Ian 2017   •   11:07
Liga 1. Gnohere, după ce a semnat cu Steaua: "Sunt foarte fericit; Vreau să ajut echipa să câştige titlul şi să jucăm în UCL"
Sursa foto: FOTO: steauafc.com

Atacantul francez Eddy Harlem Gnohere, de la Dinamo Bucureşti, a semnat vineri un contract valabil pe doi ani şi jumătate cu Steaua, cu care doreşte să câştige campionatul şi să joace în Liga Campionilor, după cum a declarat pentru site-ul noului său club.

Citește și Andone, după plecarea lui Gnohere la Steaua: Nu e o pierdere mare pentru Dinamo, dacă rămânea aici juca la echipa a doua

''Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la Steaua, alături de care îmi doresc foarte mult să obţin trofee în anii pe care îi voi petrece aici. Cea mai mare dorinţă a mea este să ajut echipa să câştige titlul şi să jucăm în UEFA Champions League, acesta din urmă fiind un obiectiv măreţ pentru orice fotbalist din lume'', a declarat Eddy Gnohere.

Eddy Harlem Gnohere este născut pe 21 februarie 1988, la Paris şi a început fotbalul ca junior la AS Cannes şi Troyes AC, iar în sezonul 2007/2008 a fost cedat în Elveţia, la FC La Tour. După trei sezoane în Elveţia, unde a mai evoluat pentru FC Bulle şi FC UGS Geneva, a ajuns în Belgia, la Excelsior Virton, fiind transferat, după încă un sezon, la Charleroi, echipă pentru care a jucat timp de un an şi jumătate. În ianuarie 2013 a fost împrumutat şase luni la KVC Westerlo, iar apoi la Royal Excel Mouscron, în vara lui 2014 fiind achiziţionat de către RAEC Mons.

Cel supranumit "Bizonul" a semnat, în iulie 2015, un contract pe doi ani cu Dinamo, echipă pentru care a evoluat în 59 de partide oficiale, a înscris 24 de goluri şi a oferit 8 pase de gol. Gnohere este al zecelea jucător transferat direct de la marea rivală in istoria celor două cluburi, precizează Steaua.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: gnohere steaua dinamo fcsb Liga campionilor