x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga I. CSMS Iaşi, revelaţia debutului de campionat

Liga I. CSMS Iaşi, revelaţia debutului de campionat

10 Aug 2015   •   17:02
Liga I. CSMS Iaşi, revelaţia debutului de campionat

Gruparea CSMS Iaşi este revelaţia debutului în actuala ediţie de campionat, fiind lider neaşteptat, după primele cinci etape, cu un total de 10 puncte.

La finalul turului, în campionatul trecut, echipa din Iaşi era într-o situaţie foarte dificilă, dar moldovenii au făcut un retur excelent şi s-au salvat de la retrogradare.

Antrenorul italian Nicolo Napoli a condus cu multă tenacitate echipa spre rezultate pe care nici cei mai înfocaţi suporteri din Iaşi nu sperau să mai fie obţinute.

Forma foarte bună a fotbaliştilor de la CSMS Iaşi a continuat şi la începutul actualei ediţii de campionat, iar rezultatele se văr acum în ierarhia celor mai bune echipe din ţara noastră. Gruparea din Iaşi este singura care a reuşit să acumuleze 10 puncte, cu 3 victorii, o remiză şi un meci pierdut.

În etapa cu numărul şase, liderul deschide programul cu jocul de la Botoşani, programat marţi, 11 august, de la ora 17,30.

Abia după CSMS Iaşi apar în clasament echipele cu pretenţii, Steaua Bucureşti, actuala campioană, şi Dinamo Bucureşti cu câte 9 puncte fiecare, cu câte 2 meciuri câştigate şi 3 rezultate de egalitate.

ASA Tg Mureş, echipă care a ratat, de puţin, titlul în sezonul trecut, figurează pe locul 4 cu 8 puncte.

Tot la capitolul surprize este şi poziţionarea echipei Petrolul Ploieşti pe ultimul loc în clasament. Este adevărat, Petrolul Ploieşti, una din echipele cu mari pretenţii în campionatul trecut, a plecat cu un handicap de 6 puncte în actualul sezon, fiind penalizată de Comisia de licenţiere a FRF. Dar nici rezultatele sale nu au fost pe măsura speranţelor fanilor înfocaţi: fără victorie în primele cinci meciuri, patru rezultate de egalitate şi o înfrângere. Asta înseamnă că Petrolul Ploieşti are acum minus 2 puncte.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: liga 1 csms iasi