x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Elias Charalambous, antrenorul etapei în Superligă

Elias Charalambous, antrenorul etapei în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    15 Mai 2023   •   22:00
Elias Charalambous, antrenorul etapei în Superligă
Sursa foto: FB FCSB

Elias Charalambous este în viziunea Ligii Profesioniste de Fotbal antrenorul echipei ideale a etapei a 9-a din Superligă. Rezultatele din ultima vreme fac ca CFR Cluj să nu aibă nici de data aceasta un reprezentant în echipa etapei, dominată de jucători de la echipele ce evoluează în play out.

Echipa ideală a etapei a 8-a din play-off şi play-out:

Portar
Marian Aioani (Farul / 23 de ani) - Deşi s-a vorbit prea puţin despre el în acest sezon, a fost foarte important în tot parcursul Farului de până acum. În ultima rundă, acesta a avut șase intervenţii, dintre care patru supersave-uri.

Fundaşi
Ricardinho Miranda (FC Voluntari / 29 de ani) - A avut o evoluţie ireproşabilă în defensivă, iar în atac a marcat golul care a închis tabela.
Joonas Tamm (FCSB / 31 de ani) - A făcut un meci fără greşeală. A fost jucătorul cu cele mai multe dueluri câştigate în ultima rundă - 18, dintre care 14 aeriene.
Erion Hoxhallari (UTA / 27 de ani) - A marcat pentru întâia oară în campionatul României, golul său deschizând drumul arădenilor spre o victorie foarte importantă.
Alexandru Chipciu (U Cluj / 33 de ani) - Atitudinea arătată şi în acest meci a fost una demnă de un căpitan. Şi-a condus echipa spre victoria care le-a asigurat clujenilor salvarea de la retrogradare.

Mijlocaşi
Rúnar Sigurlaugarson (FC Voluntari / 32 de ani) - A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă de play-out, fiind unul dintre cei mai buni jucători prezenţi în această fază a competiţiei.
Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova / 33 de ani) - A fost mijlocaşul defensiv din play-off cu cel mai bun index Instat - 239. A reuşit 12 recuperări, dintre care cinci în jumătatea adversă.
Martin Remacle (U Cluj / 25 de ani) - A fost cel mai bun jucător al meciului de pe Cluj Arena, în care a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Atacanţi
Daniel Paraschiv (FC Hermannstat / 24 de ani) - A marcat pentru a 14-a oară în acest sezon, golul său asigurându-le sibienilor o nouă victorie.
Aurelian Chiţu (FC U Craiova 1948 / 32 de ani) - A marcat de două ori şi a ajuns la 10 goluri în campionatul curent, toate din acţiune.
Florinel Coman (FCSB / 25 de ani) - Face un play-off de vis, demn de numărul pe care îl poartă, unul cu o însemnătate aparte pentru roş-albaştri. A înscris pentru a patra oară în această fază a competiţiei, în care mai are şi trei pase decisive.

Antrenorul Etapei
Elias Charalambous (FCSB / 42 de ani - FOTO) - Staff-ul roş-albaştrilor a pregătit excelent şi duelul cu CFR. Astfel, FCSB s-a apropiat la doar un punct de lider.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Elias Charalambous antrenor superliga