x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lupescu o ţine pe a lui: "Argentina o să vină, cu Messi şi celelalte vedete"

Lupescu o ţine pe a lui: "Argentina o să vină, cu Messi şi celelalte vedete"

26 Iul 2011   •   06:38
Lupescu o ţine pe a lui: "Argentina o să vină, cu Messi şi celelalte vedete"

Intr-un interviu pentru gsp.ro, Ionut Lupescu, directorul general al FRF sustine ca omologii sai din Argentina joaca la cacealma, dar ca isi vor respecta contractul, fiindca, altfel, vor fi buni de plata doua milioane de euro.

GSP: -Ionut, ce vesti mai aveti de la argentinieni?
IL: - Nici o veste. Pe site-ul lor oficial a si aparut meciul cu Romania. Avem un contract, trebuie sa vina cu anumiti jucatori, cu Messi, cu Mascherano, cu Tevez, cu Higuain. E problema lor, le-am dat si bani in avans.

GSP: - Presa de la ei sustine ca nu mai vin, Bilardoi a confirmat ca vor sa amine meciul din 10 august.
IL: - Noua nu ne-a spus nimeni nimic de acest gen. Fac si ei presiune, fiindca au necazuri cu Barcelona, cu Real Madrid. N-ar avea nici o scuza insa. E data oficiala FIFA, deci si jucatorii din strainatate trebuie sa le fie pusi la dispozitie pentru acest meci, conform regulamentelor.

GSP: - Daca nu mai vin, ce se va intimpla?
IL: - Le cerem banii inapoi si ii dam in judecata la FIFA si la TAS, unde le vom cere daune financiare. Nu pot sa va spun ce scrie in contract, dar putem solicita despagubiri mari, chiar si de doua milioane de euro. N-am mai avea cum, in acest moment, sa gasim un alt adversar pina pe 10 august. Eu nu cred ca vor risca asa ceva si vor veni, inclusiv cu Messi si celelalte vedete.

GSP: - Si spectatorii care au luat bilete?
IL: - In cazul in care argentinienii n-ar veni, isi vor primi banii inapoi. Dar, repet, sint convins ca sud-americanii nu vor face asta. Meciul va avea loc si vom avea parte de spectacol.

×