x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Maftei, primul transfer al lui Mihai Stoica

Maftei, primul transfer al lui Mihai Stoica

de Marius Mihalcea    |    27 Sep 2010   •   00:00

Refuzat de apropiaţii lui Gigi Becali, care nici n-au vrut să audă de o re­ve­nire a sa la Steaua, Mihai Stoica nu a pierdut vremea şi s-a reorientat rapid.

Fostul manager general al Unirii Ur­ziceni s-a înţeles vineri cu Adrian Po­rumboiu, pentru preluarea postului de preşedinte executiv al echipei FC Vaslui, MM urmând să semneze în cursul acestei zile un contract pe o du­rată de doi ani şi jumătate cu gru­pa­rea moldoveană. "Oferta venită din partea domnului Porumboiu nu se putea refuza. Aici chiar se poate face performanţă, putem câştiga titlul. Nu ştiu dacă din acest an, dar sezonul ur­mător ne vom bate cu şanse mari. Nici acest campionat nu este com­pro­mis, chiar dacă Steaua, Dinamo şi Rapid sunt favorite certe", şi-a motivat alegerea MM.

Mihai Stoica îl va aduce cu el la Vaslui şi pe Vasile Maftei (foto). Tranzacţia, care în ţările civilizate nu s-ar fi putut realiza niciodată, în condiţiile în care perioada de transferuri s-a în­cheiat, este posibilă după ce Po­rumbo­iu a căzut de acord cu Dumitru Buc­şaru, patronul Unirii Urziceni, ca, în schimbul unei sume de bani, să ac­cepte ca Maftei să fie declarat ju­că­tor liber de contract. "Ne-am înţeles şi cu Bucşaru, şi cu Maftei, a rămas doar ca LPF să confirme că Vasile are drept de joc pentru noi în etapa ur­mătoare. Maftei şi-a depus memoriu la Ligă înainte de expirarea pe­rioadei de transferuri, de aceea poa­te fi legitimat", a confirmat fi­nan­ţatorul formaţiei pregătite de Lopez Caro. Pe lângă MM Stoica şi Maftei, la Vaslui ar mai putea ajunge şi fostul director sportiv al Unirii Urziceni, Narcis Răducan.

×
Subiecte în articol: liga 1