x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mandorlini, graţiat până miercuri

Mandorlini, graţiat până miercuri

de Marius Mihalcea    |    13 Sep 2010   •   00:00
Mandorlini, graţiat până miercuri
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Tehnicianul italian stă pe bancă şi cu Basel.



CFR Cluj merge din rău în mai rău, iar şefii grupării ardelene nu mai au răbdare cu Andrea Mandorlini, care după înfrângerea din Giuleşti a scăpat de demitere doar pentru că timpul rămas până la ora meciului cu FC Basel, din Liga Campionilor, este foarte scurt.

"Am adus jucători care să creeze concurenţă, omeneşte am făcut tot ce era posibil din punct de vedere organizatoric, dar jucăm absolut jenant, mai prost decât atunci când am venit din Divizia B în Liga 1. Ceea ce se întâmplă în momentul de faţă este o necunoscută, nu îmi pot explica... V-aş minţi dacă aş spune că nu există posibilitatea înlocuirii lui Mandorlini, însă acesta nu este singurul vinovat de punctele pierdute în ultimele etape. Totuşi, un lucru este sigur, Mandorlini va fi pe banca tehnică la meciul cu Basel. Cine ar schimba antrenorul înainte de un astfel de meci ar fi irespon­sabil", a declarat finanţatorul CFR-ului, Arpad Paskany, la finalul partidei cu Rapid, pierdută de clujeni fără drept de apel.

La rândul său, preşedintele grupării din Gruia, Iuliu Mureşan, a lăsat să se înţeleagă faptul că soarta lui Mandorlini se va decide după meciul cu Basel, orice alt rezultat decât victoria clujenilor ducând la destituirea italianului: "E clar că trebuie să luăm măsuri, fiindcă orice antrenor este ţinut în funcţie de rezultate, iar Mandorlini nu are rezultatele pe care ni le dorim". Înlocuitorul lui Mandorlini ar putea fi Loţi Boloni, fără angajament în prezent.

×
Subiecte în articol: liga 1