x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marica: "Cu puţin noroc şi dacă eram toţi, poate scoteam un egal!".

Marica: "Cu puţin noroc şi dacă eram toţi, poate scoteam un egal!".

08 Iun 2011   •   07:20
Marica: "Cu puţin noroc şi dacă eram toţi, poate scoteam un egal!".

Atacantul nationalei Romaniei, Ciprian Marica, a declarat dupa meciul amical pierdut in fata Braziliei, scor 0-1, ca a fost o experienta buna, mai ales pentru cei tineri, si a apreciat ca daca tricolorii ar fi avut mai mult noroc, iar in echipa ar fi fost si ceilalti jucatori care au evoluat impotriva Bosniei, tricolorii ar fi pus mai multe probleme adversarilor.

"Sunt putin trist pentru ca am pierdut in seara asta. Mi-as fi dorit mai mult. Daca aveam mai mult noroc si ar fi jucat si ceilalti jucatori din meciul cu Bosnia poate ca puneam mai multe probleme si am fi obtinut un egal. A fost o experienta buna pentru toti jucatorii, mai ales pentru cei tineri. Sa joci contra Braziliei este un vis pe care nu multi si-l pot realiza", a afirmat Marica, care a devenit incert penru amicalul cu Paraguay din cauza unor dureri la glezna pe care le acuza dupa meciul de la Sao Paulo.

Gabriel Torje crede ca Romania ar fi putut obtine un rezultat mai bun: "Puteam scoate un rezultat mai bun, dar la fel de bine puteam scoate doua-trei goluri", a declarat mijlocasul dinamovist.

×