x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern "Măscăriciul", croitor

"Măscăriciul", croitor

de Vicentiu Neagoe    |    11 Dec 2011   •   21:00
"Măscăriciul", croitor

Chiar daca au facut o partida foarte buna, dominand clar partida, avand o sumedenie de ocazii, elevii lui Ilie Stan nu au reusit sa se impuna in fata clujenilor. Ardelenii au deschis scorul in prima repriza prin grecul Kapetanos, fostul jucator al Stelei, acesta deviind imparabil cu capul o centrare a lui Sougou. Toata prima repriza a fost dominata clar de "militari", acestia trimitand mingea in bara de trei ori, doar nesansa facandu-i pe stelisi sa nu inscrie.

In cea de-a doua repriza, au intrat "mascaricii", asa cum ii numise Gigi Becali pe fratii Costea dupa infrangerea cu 1-0 cu Ceahlaul. Mezinul, Mihai, a egalat in minutul 75, printr-o executie de zile mari, foarfeca perfecta care l-a lasat spectator pe portarul Beto. Ca spectacolul sa fie total, Florin a reusit si el o executie asemanatoare, dar goalkeeper-ul clujean a reusit sa retina. In ultimele cinci minute, ardelenii au ramas in doar opt jucatori de camp, fiind eliminati Weldon si Muresan, dar partida s-a incheiat nedecis.

Dupa meci, Ilie Stan era entuziasmat de jocul elevilor sai, afirmand ca prima repriza a fost cea mai buna a Stelei din ultimii ani. "Sunt nemultumit de rezultat, dar nu si de joc. Prima repriza a fost cea mai buna a Stelei din ultimii ani. Daca am fi egalat mai repede sunt sigur ca am fi castigat. Dupa parerea mea CFR are cel mai bun lot din tara, atat individual, cat si colectiv si nu as fi putut risca sa joc cu Mihai si Florin Costea. Dupa cele doua eliminari, le-am spus jucatorilor sa jucam la margine, nu cu mingi lungi", a spus Stan. Antrenorul secund al feroviarilor clujeni, Francis Dican, a spus ca a fost o partida foarte dificila. "A fost un meci foarte greu, in prima repriza Steaua a dominat, dar noi am reusit sa inscriem. A doua parte a fost echilibrata. Chiar daca am fi castigat, nu am fi fost campioni", a declarat Dican.

Atac la Balaj
Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa arbitrului Cristi Balaj, afirmand
ca echipa clujeana este singura care are "blat cu arbitrii". "A fost un arbitraj smecheresc. Balaj este un arbitru bun, este cel mai smecher, sa te fereasca Dumnezeu de astfel de arbitri. Este cel mai ipocrit si nenorocit om. Astfel de oameni nu trebuie sa traiasca, sunt niste jagardele", a tunat Becali. In replica, Arpad Paszkany, a spus ca il considera pe finantatorul Stelei un personaj penal. "Acest personaj care ne acuza este cel care umbla in urma cu cativa ani cu pungi de bani dupa echipe de fotbal, care are nenumarate procese pe rol. Din acest punct de vedere, legal, il consider un personaj penal", a spus Paszkany, acuzat de Becali ca ar fi dat sume de pana la 500.000 de euro unor arbitri.

×
Subiecte în articol: fotbal intern