x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mircea Rednic negociază prelungirea contractului cu Dinamo

Mircea Rednic negociază prelungirea contractului cu Dinamo

15 Mar 2019   •   18:06
Mircea Rednic negociază prelungirea contractului cu Dinamo
Sursa foto: Octavian Cocolos

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că negociază cu conducerea clubului prelungirea contractului cu gruparea ''alb-roşie'', scadent la finalul sezonului 2019/2020.

Întrebat dacă a avut o ofertă de a antrena o echipă din Iran, Rednic a dezminţit, precizând că îi este greu să lucreze în ţările arabe.
''Ce să caut eu în Iran? Am fost în Arabia Saudită şi nu ştiam cum să scap de acolo. Nu e uşor. Nu mă interesează, eu discutam acum să prelungesc încă un an cu Dinamo, nu să plec de la Dinamo'', a declarat Rednic.

Nici în ceea ce priveşte postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, Rednic nu este foarte optimist: ''Nu mă interesează să vorbesc nici despre naţională, avem selecţioner şi are rezultate, în afară de meciul cu Olanda. Cred că dacă se va califica la europene, i se va prelungi contractul, apoi eu îmbătrânesc şi nu mă mai interesează, deşi pentru echipa naţională mai merge un 'puriu' cu mai multă experienţă''.

Antrenorul Mircea Rednic, în vârstă de 56 de ani, se află la cel de-al patrulea său mandat ca antrenor la Dinamo.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: mircea rednic