x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mircea Sandu: "Nu se pune problema de corupţie la mine!"

Mircea Sandu: "Nu se pune problema de corupţie la mine!"

28 Oct 2010   •   00:00
Mircea Sandu: "Nu se pune problema de corupţie la mine!"
Sursa foto: /Intact Images

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a respins în această seară acuzaţiile de corupţie lansate de fostul trezorier al Federaţiei din Cipru, Spyros Marangos, care a declarat pentru Gazzetta dello Sport că patru membri ai Comitetului Executiv al UEFA au primit în total suma de 9 milioane de euro pentru a acorda Ucrainei şi Poloniei organizarea Campionatului European din 2012 în dauna Italiei.

"Nu ştiu ce spune acest Spyros şi care sunt motivele din cauza cărora iese la atac. Trebuie să probeze acuzaţiile pe care le face, altfel vorbele lui nu au nici un fel de valoare. Eu, care reprezint România, nu voi face niciodată de râs fotbalul de la noi, să fiţi siguri de asta", a spus Sandu la Digi Sport.

"Fac lobby, îmi doresc să ajut aşa cum pot, nu se pune problema de corupţie la mine. Există vreo dezvăluire că am fost corupt de federaţiile din Polonia şi Ucraina? Italienii s-au supărat aşa de tare pe noi, încât ne-au propus un meci amical în noiembrie", a mai comentat şeful FRF.

×
Subiecte în articol: stiri