x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mircea Sandu simte că tricolorii vor învinge Bosnia

Mircea Sandu simte că tricolorii vor învinge Bosnia

23 Mar 2011   •   09:26
Mircea Sandu simte că tricolorii vor învinge Bosnia
Sursa foto: /Intact Images

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, este mai optimist ca niciodată în ceea ce priveşte obţinerea unei victorii în meciul de sâmbătă cu Bosnia, după ce a văzut cât de concentraţi au venit tricolorii la lotul naţional şi modul în care aceştia se pregătesc sub comanda lui Răzvan Lucescu

"Datele mele spun că jucătorii au venit motivaţi pentru dubla cu Bosnia şi Luxemburg. Ei realizează probabil că este una dintre ultimele şanse pentru a se apropia de baraj sau chiar de o calificare directă la Euro 2012. Ei au această convingere că pot obţine cele 6 puncte, deci încep să fiu şi eu mai optimist", a declarat Sandu la Sport.ro.

Referitor la atitudinea demonstrată de Adrian Mutu la revenirea la echipa naţională, Naşul a precizat că atacantul Fiorentinei a realizat că ultimii trei ani ai carierei sunt foarte importanţi: "Peste trei ani se încheie cariera lui şi începe să-şi dea seama că sunt foarte importanţi pentru a lăsa o impresie finală bună faţă de ceea ce a fost şi va fi Mutu pe plan internaţional".

Preşedintele FRF a menţionat că nu se bazează pe o posibilă dezafiliere a Bosniei de către UEFA, din cauza problemelor legate de statut, şi că România ia în calcul obţinerea a 6 puncte din cele două întâlniri cu Bosnia-Herţegovina. "Luăm în calcul o singură soluţie: 6 puncte cu Bosnia şi 3 cu Luxemburg, în cele trei meciuri pe care le avem de disputat până în vară. Nu luăm în calcul o eventuală decizie politică în ţara respectivă. Există o singură motivaţie, victoria cu Bosnia. Este important să eliminăm Bosnia din lupta directă, iar asta înseamnă 6 puncte, pentru a putea avea câteva puncte în plus şi în lupta cu Belarus", a precizat el.

România va întâlni Bosnia-Herţegovina sâmbătă, de la ora 20:15, la Zenica, iar în 29 martie va juca împotriva Luxemburgului, la Piatra Neamţ, de la ora 20:45, în Grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

×