x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern MM Stoica, disperat în închisoare: "Familia mea trăieşte din pensiile părinţilor mei"

MM Stoica, disperat în închisoare: "Familia mea trăieşte din pensiile părinţilor mei"

23 Mai 2014   •   15:40
MM Stoica, disperat în închisoare: "Familia mea trăieşte din pensiile părinţilor mei"

Fostul manager al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Mihai Stoica, a spus, vineri, la Curtea de Apel București, că a ajuns să fie "disperat" ca urmare a condamnării din dosarul transferurilor de jucători, precizând că familia sa, respectiv soția și fiica, se întreține din pensiile părinților săi.

În sala de judecată, MM Stoica a declarat că instanţa care l-a condamnat a dat dovadă de rea-credinţă, deoarece magistraţii nu au ţinut cont de lipsa probelor şi că faptele de care este acuzat s-au prescris.

'În viaţa mea, eu am fost un performer, nu un infractor. Ştiu că justiţia nu are o latură umană, dar a condamnat familia, care trăia exclusiv din câştigurile mele, e adevărat, consistente. Familia mea trăieşte acum din două pensii ale părinţilor mei, care au peste 80 de ani', le-a mai spus MM Stoica judecătorilor, afirmând că este hotărât să meargă la CEDO.

El a mai arătat că a avut succese importante ca manager la cluburile de fotbal pe care le-a condus, cluburi care au adus în ţară peste 100 de milioane de euro, relatează Agerpres.

Fiica lui MM Stoica a plâns tot timpul în sala de judecată iar la finalul procesului i s-a aruncat acestuia în braţe, după care fata a căzut la podea.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpaţi din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua - la 3 ani şi 6 luni de detenţie, Cristian Borcea, fost acţionar la FC Dinamo - 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni, Victor Becali - 4 ani şi 8 luni.

De asemenea, Jean Pădureanu, fost preşedintele al Clubului Gloria Bistriţa, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în acelaşi dosar, Gheorghe Popescu - la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Neţoiu - la 3 ani şi 4 luni de detenţie cu executare.

×