x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Modificări în lotul Românei pentru Euro U21

Modificări în lotul Românei pentru Euro U21

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2023   •   18:45
Modificări în lotul Românei pentru Euro U21

Doi jucători convocați în lotul României U21 pentru Campionatul European au devenit indisponibili, astfel că au fost înlocuiți. Naționala U21 a României debutează miercuri la Campionatul European.

Potrivit FRF, din motive medicale, Valentin Mihăilă (Parma/Italia) nu mai este apt pentru Campionatul European, astfel că în locul său a fost convocat David Miculescu (FCSB).

De asemenea, Constantin Grameni (Farul Constanța) a devenit și el indisponibil după ce a acuzat o problemă musculară la antrenamentul de ieri, iar în locul lui a fost convocat Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova).

Naționala pregătită de Emil Săndoi debutează miercuri la Campionatul European U21, România aflându-se la cea de-a treia participare consecutivă. Partida cu Spania are loc de la ora 21.45.

Campionatul European este găzduit în perioada 21 iunie-8 iulie de România și Georgia. Tricolorii fac parte din Grupa B și vor întâlni Spania, Ucraina și Croația. Toate meciurile României se vor disputa pe Stadionul Steaua, în București.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: modificari lot romania