x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern "Mureşan se face de râs!"

"Mureşan se face de râs!"

de Marius Mihalcea    |    16 Aug 2010   •   00:00
"Mureşan se face de râs!"
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Ion Crăciunescu a sărit la gâtul ardelenilor.



Semieşecul înregistrat de CFR în me­ciul cu Astra a fost pus de Iuliu Mu­reşan pe seama prestaţiei lui Teodor Crăciunescu.

"Maniera de arbitraj a fost incalificabilă, tenden­ţioasă şi rău-intenţională. Am făcut un me­moriu împotriva lui Teo Cră­ciunescu şi vom face tot ce ne stă în putinţă ca acest arbitru să nu mai oficieze niciodată", a spus la fi­na­lul partidei preşe­dintele grupării ardelene, care a reclamat ne­elimi­na­rea lui Rohat după un fault asupra lui Bjelanovici din postura de ultim apă­rător şi neacordarea unui penalty în favoarea CFR-ului la intervenţia neregulamentară a lui Nio­go asupra lui Bud, petrecută în ca­reul Astrei.

Ion Crăciunescu i-a luat apă­ra­rea fiului său. "Am vorbit cu Teo, mi-a spus că a avut două faze gre­le şi că a greşit la ambele, dar asta nu-l scuză pe Mureşan. Cred că Iuliu Mureşan, prin ceea ce spune, nu face altceva decât să se facă de râs încă o dată. Dacă l-aş fi văzut pe acest om, când arbitrii au tras pe faţă cu CFR-ul - în meciuri decisive, eliminatorii sau finale ale Cupei României -, că cere ca şi acei arbitri să fie scoşi din arbitraj, aş fi zis că e o persoană foarte sen­sibilă şi vrea dreptate cu orice preţ, vrea ca lucrurile să fie co­recte. S-a găsit domnul Mu­reşan, proteja­tul arbitrilor, în marea parte a acti­vi­tăţii sale, să ceară exclu­derea unui arbitru! Când greşesc arbitrii în fa­voarea CFR-u­lui, acest personaj des­prins din opera lui Caragiale spu­ne că nu se pronunţă asupra arbitrajului. Când se greşeşte însă în de­favoarea lor, propune ex­clu­derea din arbitraj. Nu mi se pare că e demn de luat în sea­­mă!", a spus fostul pur­tător al ecusonului FIFA la sptfm.

×
Subiecte în articol: liga i