x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mutu şi Tamaş au comis-o din nou. Au băut în cantonamentul naţionalei şi au fost excluşi din lot

Mutu şi Tamaş au comis-o din nou. Au băut în cantonamentul naţionalei şi au fost excluşi din lot

10 Aug 2011   •   12:24
Mutu şi Tamaş au comis-o din nou. Au băut în cantonamentul naţionalei şi au fost excluşi din lot

Update 19:30: Atacantul Adrian Mutu a declarat ca impreuna cu Gabriel Tamas a intarziat o ora la revenirea la hotelul unde este cazata echipa nationala, iar selectionerul Victor Piturca a decis sa nu ii foloseasca in partida cu San Marino, informeaza prosport.ro.

"Am intarziat o ora fata de cea la care ne spusese nea Piti sa venim si stiti cum e el foarte strict. Ne cere sa respectam regulile. Ne-a exclus din lot pentru acest meci, ii intelegem decizia. Nu vom juca deloc, ne pare rau. Suntem afectati, dar a fost o intarziere de o ora, nicidecum un scandal", a spus Adrian Mutu.

La randul sau, fundasul Gabriel Tamas a afirmat ca incidentul a avut loc in cursul serii de luni. "Intr-adevar am intarziat. S-a exagerat cu ce s-a scris cu bautura, nu a fost vorba de asa ceva. Domnul Piturca ne-a pedepsit. Nu ne pica bine ca nu vom juca, dar ii intelegem decizia. Nu aseara, ci acum doua zile am intarziat o ora la program", a adaugat Tamas.

UPDATE 17.35: Potrivit GSP.ro, selectionerul Victor Piturca a refuzat sa comenteze "aventura" celor doi internationali, dar l-a mandatat pe ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia, sa-i anunte pe jurnalistii aflati la Rimini ca: "daca FRF nu va trimite un comunicat de presa legat de informatiile aparute in Romania despre Mutu si despre Tamas pina la ora meciului, atunci selectionerul va vorbi despre acest lucru la conferinta de presa de dupa joc". Citeste pe GSP.ro despre stratagema prin care Mutu si Tamas au folosit-o ca sa fuga din cantonament.

UPDATE 16.14: Contactat telefonic de Jurnalul National, presedintele FRF, Mircea Sandu, a refuzat sa faca orice comentariu: "Nu am ce sa va spun. In acest moment, ma aflu la sediul federatiei din San Marino. Singurul care poate sa comenteze acest incident este Victor Piturca."

Site-ul gsp.ro anunta ca doi dintre fotbalistii echipei nationale, Mutu si Tamas si-au facut de cap marti noapte in San Marino, iar selectionerul Victor Piturca a decis sa nu-i mai foloseasca diseara, in amicalul care incepe la ora 21.30.

Sursele gsp au dezvaluit ca cei doi fotbalisti ar fi nesocotit regulile impuse de Piturca si au petrecut cu alcool! Marti seara, selectionerul le-a permis tuturor fotbalistilor sa se relaxeze o ora si jumatate intr-un mall. Potrivit gsp.ro, Mutu si Tamas n-au mers cu echipa, ci au planuit o escapada, o sursa din anturajul nationalei declarand ca 'cei s-au intors mai tarziu la hotel, dand semne evidente ca au exagerat cu alcoolul!'.

Piturca a fost anuntat de colaboratorii despre acest incident si a vrut sa-i trimita imediat acasa pe cei doi petrecareti! Mutu si Tamas sunt inca in San Marino, dar cei doi nu vor juca in amicalul de diseara!





×