x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Oțelul Galați obține prima victorie din 2024

Oțelul Galați obține prima victorie din 2024

de Redacția Jurnalul    |    09 Feb 2024   •   20:19
Oțelul Galați obține prima victorie din 2024
Sursa foto: FC Otelul Galati

Primul meci al etapei cu numărul 25, din Superliga la fotbal masculin s-a încheiat vineri seara cu victoria Oțelului Galați în fața celor de la FC U Craiova 1948. Trupa lui Dorinel Munteanu și Dorin Toma a câștigat cu 1-0. Este prima victorie a oțelarilor după 4 meciuri.

După o primă parte săracă în ocazii de poartă, gazdele au început ofensiv repriza a doua, Zhelev trimițând pe poarta oltenilor un șut puternic reținut în doi timpi de portarul Gurău.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 64 de Bodișteanu, care a fructificat din fața porții o centrare din flancul drept venită de la Maciel.

Cei doi au fost protagoniștii unei faze aproape similare, cinci minute ma târziu, de data aceasta Bodișteanu ratând finalizarea.

În primul minut suplimentar de joc, oaspeții au aglomerat careul advers, la capătul unei faze confuze în fața porții, Ibrahim șutând mult peste poartă.

Oțelul Galați are acum 6 victorii și șase înfrângeri, alături de 13 remize, adică 31 de puncte, care îi situează momentan pe oțelari pe locul 9, la două puncte de un loc de play-off.

FC Ucraiova 1948 e două locuri mai jos, cu 30 de puncte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: oţelul galaţi