x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Partida Astra Giurgiu-Steaua a fost amânată. Vezi motivul

Partida Astra Giurgiu-Steaua a fost amânată. Vezi motivul

22 Iul 2013   •   15:12
Partida Astra Giurgiu-Steaua a fost amânată. Vezi motivul

Partida dintre Astra Giurgiu și Steaua din cadrul etapei a II-a a Ligii I, programată la 28 iulie, a fost amânată din cauza meciurilor celor două echipe din cupele europene, a declarat Claudiu Popa, directorul departamentului de competiții al Ligii profesioniste de Fotbal (LPF) pentru Mediafax.

"Meciul a fost amânat deoarece ambele echipe joacă în competiţiile europene. Astra joacă joi (n.r. 25 iulie) în Liga Europa, iar Steaua marţi (n.r. 30 iunie) în Liga Campionilor şi nu se încadrează în termenul regulamentar", a declarat Popa.

Data la care se va disputa partida nu a fost încă stabilită.

"Partida a fost amânată pentru o dată care urmează să fie stabilită. Oricum, va fi după luna a zecea pentru că nu permite programul", a precizat Claudiu Popa.

Joi, începând cu orele 20:00, Astra Giurgiu va întâlni, în deplasare, formațiea Omonia Nicosia, într-o partidă ce contează pentru manșa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa.

Dacă va trece de echipa Vardar Skopje în turul doi, pe 30 iulie, Steaua va juca împotriva câștigătoarei dublei manșe FC Dinamo Tbilisi (Georgia) - EB/Streymur (Insulele Feroe), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.  

×
Subiecte în articol: astra giurgiu steaua partida amanata