x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Presa turcă: "Hagi îi vrea pe Stancu şi Cernat la Galata"

Presa turcă: "Hagi îi vrea pe Stancu şi Cernat la Galata"

26 Oct 2010   •   00:00
Presa turcă: "Hagi îi vrea pe Stancu şi Cernat la Galata"
Sursa foto: /Reuters

Noul tehnician al grupării Galatasaray, Gheorghe Hagi, a pregătit o listă de jucători pe care îi doreşte, din iarnă, la echipa din Istanbul, printre aceştia numărându-se Bogdan Stancu şi Florin Cernat, informează cotidianul Sabah. "Pentru a suplini lacunele din atac, Hagi s-a gândit la Bogdan Stancu, de la Steaua. Și tânărul fotbalist, care are o valoare de aproximativ 3 milioane de euro, vrea să lucreze cu Hagi. Celălalt român de pe lista lui Hagi este Florin Cernat, de la Karabukspor", scrie Sabah.

Gheorghe Hagi mai are două variante de portar, Serdar Kulbilge (Genclerbirligi) şi Kenan Hasagic (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)â, iar pe lista sa se mai află fundaşul Ceyhun Gulselam (Trabzonspor), atacantul Mustafa Pektemek (ca rezervă pentru varianta Stancu) şi mijlocaşul Volkan şen (Bursaspor).

Cotidianul Milliyet notează că Hagi a descoperit şi promovat de-a lungul carierei de antrenor cinci jucători în valoare totală de 67 de milioane de euro, cei mai importanți fiind Arda Turan, actualul căpitan al Galatei, și francezul Franck Ribery. Pe listă se mai află românii Gabriel Torje, Cristian Daminuţă și Iasmin Latovlevici.

×
Subiecte în articol: stiri