x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Probleme rezolvate la Oţelul

Probleme rezolvate la Oţelul

de Vicentiu Neagoe    |    25 Oct 2011   •   21:00

Primul care a tras un semnal de alar­ma in ceea ce priveste problema fi­nanciara existenta la campioana Ro­maniei a fost presedintele executiv, Marius Stan, care s-a jucat de-a de­misia in urma cu doua luni. Acesta a anuntat ca si-a luat concediu de odih­na, a revenit asupra deciziei, a fost alaturi de echipa in meciurile din Champions League, apoi a rabufnit, aruncand vina in carca membrilor Con­siliului de Administratie al Clu­bului.

A intervenit apoi si tehnicia­nul, Do­rinel Munteanu, care, inaintea me­ciului din ultima etapa, de la Tar­gu-Mures, spunea ca s-ar putea sa nu se prezinte la meci. 'Nu pot sa an­trenez o echipa nemultumita. Munca noastra nu este rasplatita si este inadmisibil ca jucatorii mei sa vina zilnic la mine si sa ma intrebe cand isi primesc banii pentru casti­garea campionatului si a Supercupei! Este posibil sa nu jucam, este posibil orice, nici noi nu putem astepta la infinit', spunea Dorinel.

Otelul s-a prezentat la meciul de la Targu Mures, a castigat cu 2-1, si se pare ca acest lu­cru i-a imbunat pe cei din Consiluiul de Administratie, care au dat un comunicat prin care anunta rezol­varea problemelor financiare existente in cadrul clubului. 'Problema salariilor a fost rezolvata. Consiliul de Administratie al clubului a actionat normal, la timp si si-a exercitat rolul de control, la fel ca in oricare companie. Imi exprim increderea ca va continua sa actioneze astfel, asa cum am solicitat. Ma astept ca acest subiect sa fie inchis si sa ne intoarcem pe terenul de joc', se arata in comunicatul semnat de Thierry Le Gall, director general AlcelorMittal Galati. (V. Neagoe)

×
Subiecte în articol: fotbal intern