x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Promisiune: Ionuţ Negoiţă pleacă de la Dinamo peste o lună

Promisiune: Ionuţ Negoiţă pleacă de la Dinamo peste o lună

22 Iul 2020   •   22:13
Promisiune: Ionuţ Negoiţă pleacă de la Dinamo peste o lună

Ionuţ Negoiţă este foarte aproape de a le ceda acţiunile echipei suporterilor. Omul de afaceri a anunţat că nu va mai fi la Dinamo în sezonul viitor.

Ionuţ Negoiţă lasă pe Dinamo pe mâna suporterilor. Le-a dat până acum 20% din acţiuni, iar luna viitoare spune că le va ceda definitiv echipa.

În cei opt ani în care Negoiţă a fost patron, Dinamo a câştigat doar o Cupă a Ligii.

Cu toate că a scos echipa din insolvenţă, Dinamo a ajuns în prezent din nou la datorii de peste 3 milioane de euro.

Mai mult decât atât, dinamoviştii sunt în pericol să retrogradeze pentru prima oară în istorie, la finalul campionatului.

Întrebat dacă se mai vede și în sezonul următor în fruntea clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă a răspuns: „Suntem într-un agreement cu suporterii, în due diligence, care e în curs să se întâmple şi ar trebui într-o lună să se materializeze. Când am preluat echipa, mi-am dorit să fac o treabă foarte bună. Am crezut din tot sufletul că o sa reuşesc, dar n-a fost să fie. E o responsabilitate mare! Mulţi au impresia că e joacă de copii. Chiar îmi doresc să vină altcineva să facă lucrurile mai bine. Înainte de toate sunt dinamovist şi îmi doresc ca Dinamo să ajungă cât mai sus. Chiar m-aş bucura foarte mult”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ionut negoita