x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid. În vizor sunt opt, transferaţi vor fi doar doi

Rapid. În vizor sunt opt, transferaţi vor fi doar doi

de Vicentiu Neagoe    |    04 Ian 2012   •   21:00
Rapid. În vizor sunt opt, transferaţi vor fi doar doi

Cei patru evanghelisti erau trei: Luca si Matei. Cam asa ar trebui sa sune povestea transferurilor pe care patronul Rapidului, George Copos, le-a anuntat in urmatoarea perioada. Aces­ta a declarat ca gruparea gi­u­les­teana are in vedere in campania de transferuri din aceasta pauza competitionala opt jucatori, din care va transfera doi.

"Suntem bine organizati, avem tinte clare in acest an. Avem patru plus inca patru jucatori, deci opt, din care vom transfera doi", a spus Copos. Oficialul rapidist a refuzat sa spuna daca printre cei opt ju­­catori se afla Vasile Maftei, Dacian Var­ga, Tiberiu Ghioane, Juliano Spa­dacio, Zhivkov Milanov sau Mir­cea Cristescu, fotbalisti care, conform zvo­nurilor, s-ar afla pe lista de achi­zi­tii a FC Rapid.

"Nu vom spu­ne ni­mic pana nu rezolvam. Noi nu anun­tam transferuri care in final nu se rea­li­zeaza, cum face Becali Ma­chia­velli. Nu vom spune nici pe ce pos­­turi ne do­rim jucatori. Se va vedea la mo­men­tul potrivit", a mai declarat cel care pana mai ieri vindea Rapidul pe un leu. Acesta a continuat spu­nand ca bugetul este unul de criza, dar ca ca va face rost de bani. "Bugetul pentru transferuri nu este fix. O sa stran­gem din dinti si o sa facem rost de bu­get. Depinde si de ju­catorii pe care ii vom alege. Oricum, este ne­voie de achi­zitii, pentru ca ne batem pentru cam­pionat si Cupa", a mai spus Co­pos.
Dintre cei enu­me­rati, Ghioa­ne este liber de con­tract, iar Sp­a­dacio isi negocia­za rez­ilierea contractului cu Paok Sa­lonic, putand veni si el liber de con­tract, adica fara bani.

"Rapidul mi-a dat tot ce am acum, daca nu erau ei nu as fi ajuns unde sunt.Nu o sa uit perioada petrecuta in Giulesti, pentru ca acolo am cunoscut cele mai mari satisfactii" - Vasile Maftei, fost capitan Rapid



×
Subiecte în articol: rapid