x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rednic: Am ajuns să jucăm mai bine ca Rapid şi Dinamo

Rednic: Am ajuns să jucăm mai bine ca Rapid şi Dinamo

27 Aug 2012   •   07:13
Rednic: Am ajuns să jucăm mai bine ca Rapid şi Dinamo

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, duminica seara, ca Petrolul merita sa castige meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-2, apreciind drept pozitiv faptul ca petrolistii joaca mai bine ca dinamovistii si Rapid.

"Tristetea este foarte mare, tinand cont de maniera in care a jucat echipa azi. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor mei. A fost o prima repriza echilibrata, dar se poate spune ca am controlat jocul, iar a doua foarte buna, mai ales dupa schimbarile facute cand ne-am creat multe ocazii si am avut si o bara. Fotbalul este cateodata nedrept, Petrolul merita sa castige. E un lucru pozitiv daca am ajuns sa jucam mai bine ca Rapid si Dinamo. Cred ca meritam cel putin un punct astazi. Acest inceput de campionat nu a fost favorabil Petrolului, dar tine si de noroc. Eu sunt bucuros ca echipa joaca bine, nu se poate sa joci bine la infinit si sa nu castigi. Am pregatit foarte bine jocul, singura noastra greseala este ca nu l-am blocat pe Munteanu la ultima faza. O sa vina si rezultatele, depinde de rabdare, eu nu-mi fac decat datoria si o fac bine. Dinamo nu m-a surprins cu nimic azi. Nu vreau sa fac analiza portarului, dar era un post la care nu-mi faceam probleme", a spus Rednic, potrivit Mediafax.

Formatia Dinamo Bucuresti a castigat, cu scorul de 2-1 (1-1), meciul sustinut, duminica, pe teren propriu, in compania echipei Petrolul Ploiesti, in etapa a VI-a a Ligii I, golul victoriei dinamoviste fiind marcat de George Tucudean in minutul 90+3. Pentru Dinamo au marcat Luchin si Tucudean, iar pentru Petrolul a inscris Grozav.

×
Subiecte în articol: dinamo rapid rednic jucam