x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chiar se retrage Gigi Becali din fotbal?

Chiar se retrage Gigi Becali din fotbal?

de Adi Munteanu    |    26 Apr 2023   •   06:00
Chiar se retrage Gigi Becali din fotbal?

​​​​​​​Furios pe arbitrajul lui Feșnic în înfrângerea din Giulești, patronul FCSB Gigi Becali a declarat că s-a săturat și a promis că, „gata!”, părăsește fenomenul fotbalistic.

 

Nu este prima oară când declară asta, însă acum pare mai hotărât ca niciodată. Mai mult, s-ar putea ține de noua promisiune dacă FCSB nu va prinde cupele europene în acest an, deci unul secetos, fără bani de la UEFA. Și situația FCSB în clasament este alunecoasă în acest moment. Programul următoarelor meciuri ar putea să ducă FCSB pe locul 4, loc nesigur pentru calificarea în preliminariile Conference League. Totul depinde de finala Cupei României. Doar în cazul în care CFR Cluj va lua trofeul locul 4 devine eligibil de baraj pentru cupele europene. Însă în caz că UTA, U Cluj sau Sepsi va cuceri Cupa, locul 4 nu mai reprezintă nimic. FCSB are meci direct cu Universitatea Craiova, în deplasare, și acesta poate fi decisiv în disputa pentru locul 3. 

Conflict și în vestiar

Mentalul FCSB este în acest moment în picaj. Pe lângă problemele cu patronul care promite că abandonează echipa, cu incertitudinea participării în cupele europene, mai nou a mai apărut o problemă internă. Nou-venitul antrenor cipriot Elias Charalambous și-a luat în serios poziția de antrenor principal la echipă în detrimentul poziției neoficiale pe care o deținea Mihai Pintilii. Acesta din urmă este nemulțumit că cipriotul ia decizii peste capul lui și că se consultă mai mult cu alții (MM Stoica și Gigi Becali) decât cu el. Întrebat de conflictul dintre cei doi, Gigi Becali a spus că pe el nu-l mai interesează nimic. „E treaba lor. Mie nu-mi mai pasă. I-am zis și lui Giovani să-mi vândă toți jucătorii și gata”.

×
Subiecte în articol: gigi becali retragere