x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Revine "Mister ko"

Revine "Mister ko"

de Marius Mihalcea    |    15 Oct 2010   •   00:00
Revine "Mister ko"
Sursa foto: /Agerpres
Bute se bate vineri noapte cu Brinkley
Pugilistul român Lucian Bute urcă din nou în ring vineri noaptea, când îşi va pune în joc, pentru a şasea oară, cen­tura cu diamante. Adversarul ce­lui supranumit "Mister KO" în gala ca­re va avea loc la "Bell Centre" din Montreal (Canada) este americanul Jesse Brinkley (33 de ani), challen­gerul obligatoriu impus de IBF.

"Nu mă influenţează faptul că lumea consideră că Brinkley e un adversar facil. Nu eu sunt cel care stabileşte clasa­men­tul mondial. Brinkley şi-a câş­ti­gat statutul de aspirant numărul doi. El a câştigat dreptul de a boxa cu mi­ne. Mi se pare normal să fiu favorit, din moment ce sunt campion. Brinkley este lent. Viteza şi explozia mea vor face diferenţa. Adversarul meu nu este cel mai talentat, dar munceşte foate mult şi este într-o condiţie fizică ex­celentă", crede Bute.

De partea cea­laltă, Brinkley, 32 de victorii şi cinci înfrângeri la profesionism, este la fel de încrezător. "Bute e un coşmar, dar sunt pregătit atât mental, cât şi fizic pentru cea mai dură seară şi-l voi ataca. Sunt în formă, lovesc pu­ternic, iar dacă Lucian are impresia că mă va do­mina şi că mă va în­vin­ge, atunci se minte singur", a spus opo­nentul gă­lăţeanului.

Meciul nu se va vedea în România, nici o televi­ziu­ne din ţara noastră ne­do­rind să achite clubului canadian In­terbox su­ma de 100.000 de euro, re­pre­zen­tând contravaloarea dreptu­rilor tv.

În aceeaşi gală, fostul campion mon­dial al semigreilor la versiunea WBC, Adrian Deaconu "Rechinul", va boxa cu americanul de origine pa­lestiniană Omar Sheika, iar Ion Ionuţ "Jo Jo Dan" va urca în ring împotriva argentinianului Andre Pablo Villafane.

×
Subiecte în articol: stiri