x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sânmărtean: "Convocarea mă obligă să joc şi pentru Răzvan".

Sânmărtean: "Convocarea mă obligă să joc şi pentru Răzvan".

26 Mai 2011   •   13:53
Sânmărtean: "Convocarea mă obligă să joc şi pentru Răzvan".

Convocat ultima oara la echipa nationala in 2003, mijlocasul Lucian Sanmartean spune ca este surprins de revenirea in lotul primei reprezentative la 31 de ani, dar ca va face totul ca Romania sa obtina un rezultat pozitiv in partida cu Bosnia.

"Ma simt grozav, desi nu am venit destul de des la lot. Am venit cu ganduri mari, de a ajuta si de a reusi un rezultat pozitiv in meciul cu Bosnia. Ma surprinde si pe mine prezenta mea la nationala la varsta asta, dar acest lucru ma obliga. Faptul ca am absentat atat de mult a fost cauzat si de lipsa de forma sportiva si de continuitate in jocuri si in pregatire", a spus Sanmartean in conferinta de presa de azi.

"Sigur ca voi juca si pentru selectioner. Ii datorez chestia asta, faptul ca sunt convocat ma obliga. Dansul m-a convocat, are incredere in mine, asa ca si eu trebuie sa ii arat la randul meu incredere pe teren. Faptul ca jucam pe Giulesti este un avantaj pentru echipa nationala. Este o atmosfera extraordinara in Giulesti, asa ca noi speram sa facem un meci bun si sa obtinem cele trei puncte de care avem mare nevoie", a mai mentionat mijlocasul lui FC Vaslui.

Prezent de asemenea la conferinta de presa, Costel Pantilimon a afirmat ca nu ii va fi teama in poarta chiar daca Cristian Chivu s-a retras din national: "Chivu este capitanul nostru, era un lider important al acestei echipe, dar este decizia lui. El stie mai bine ce vrea sa faca mai departe si ii respectam decizia. Am invatat multe lucruri de la el. Acum este Tamas, este Goian, jucatori de valori apropiate si cu vechime la echipa nationala".

Partida Romania - Bosnia, din preliminariile Campionatului European din 2012, se va disputa la 3 iunie, de la ora 21:00, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu din Bucuresti.

×