x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sânmărtean după venirea la Steaua: "Eu şi membrii familiei mele am întinerit 10 ani"

Sânmărtean după venirea la Steaua: "Eu şi membrii familiei mele am întinerit 10 ani"

11 Feb 2014   •   08:02
Sânmărtean după venirea la Steaua: "Eu şi membrii familiei mele am întinerit 10 ani"

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean, care a semnat luni pentru Steaua Bucureşti, a declarat că venirea sa la formaţia din Ghencea este "momentul maxim al carierei" sale.

"În sfârşit, mă pot declara fericit pentru că am ajuns la Steaua. Este petrecere la mine în familie. Eu şi toţi membrii familiei mele am întinerit cu 10 ani după ce am semnat. Este o încununare a muncii mele acest transfer şi pot spune că este momentul maxim al carierei mele", a declarat internaţionalul într-un interviu acordat site-ului clubului "roş-albastru".

"Obiectivul meu principal este acela de a nu dezamăgi oamenii care au avut încredere in mine şi şi-au dorit foarte mult să ajung la Steaua. Aici mă refer la patron, la MM Stoica şi la antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Nu în ultimul rând, sper să îmi ajut colegii foarte mult şi să câştigăm trofee împreună", a mai spus Sânmărtean.

Mijlocaşul venit de la FC Vaslui speră că se va integra cât mai repede în lotul Stelei şi nu exclude să îşi încheie cariera la Steaua: "Mă aşteptam să îmi închei cariera la cel mai înalt nivel şi simt că mai am suficientă energie, deşi mă apropii de 34 de ani. Cine ştie ce se va întâmpla peste un an şi jumătate. Poate mai semnez pe încă doi ani cu Steaua".

Lucian Sânmărtean, care a semnat pe un an şi jumătate cu Steaua şi va purta tricoul cu numărul 18, a subliniat că abia aşteaptă să evolueze în faţa suporterilor Stelei: "Am admirat mereu de la distanţă galeria Stelei. Este incredibilă! Oriunde mergi în ţară, lumea iubeşte Steaua şi umple stadioanele pentru a o vedea la lucru. Este şi normal, până la urmă, fiindcă este echipa numărul 1 a României. Singura promisiune pe care le-o pot face fanilor este aceea că îmi voi menţine la acelaşi nivel linia pe care am mers până acum în fotbal. Sper să aduc un plus echipei şi să pun umărul la cucerirea cât mai multor trofee."

×
Subiecte în articol: lucian sanmartean steaua transfer