x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Se apropie sfârşitul lui Caro!

Se apropie sfârşitul lui Caro!

de Marius Mihalcea    |    07 Oct 2010   •   00:00
Se apropie sfârşitul lui Caro!
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Metodele de lucru ale lui Juan Ramon Lopez Caro nu l-au adus la limita suportabilităţii doar pe Adrian Porumboiu, ci şi pe principalii colaboratori ai tehnicianului, Laurenţiu Roşu şi Jose Maqueda, care ieri au renunţat la funcţiile lor.



"În dezacord cu metodele de lucru ale lui Juan Ramon Lopez Caro, respectiv program de pregătire, antrenamente, comportament, staff-ul tehnic adus de acesta la FC Vaslui şi-a reziliat pe cale amiabilă contractele de muncă încheiate cu clubul. Este uşor de dedus cine se face vinovat de această situaţie, în condiţiile în care oamenii de încredere şi toţi jucătorii din echipă pun la îndoială profesionalismul antrenorului principal", se arată într-un comunicat de presă al grupării moldovene. Roşu şi Maqueda ar putea fi urmaţi în foarte scurt timp de Caro, pe care finanţatorul lui FC Vaslui l-a desfiinţat încă o dată ieri, după ce tehnicianul spaniol nu s-a prezentat la antrenamentul echipei.

"Telenovela asta care rulează acum la FC Vaslui este pe sfârşite. Acum asistaţi la ultimul episod. Tot ce face Caro e numai la intimidare. Face o joacă din asta, de copii răzgâiaţi, ca să ne provoace pe noi să-i desfacem contractul. El crede în mintea lui bolnavă, fiindcă e un om bolnav, că îi vom plăti milionul de euro, dar nu va obţine niciodată nimic. Cât de inconştient poţi să fii să dai cinci zile liber la jucători, când echipa are nevoie de pregătire fizică? Jucăm cu CFR acasă, apoi la Craiova, echipă care se pregăteşte la mare, pe nisip. Cum vrem să-i batem? Nu putem sta în ghete şi el dă jucătorilor liber încă cinci zile? Dacă Lopez Caro nu vine la antrenamente, categoric vineri vom avea antrenor! O să aveţi o surpriză care va năuci pe toată lumea", a spus Porumboiu.

×
Subiecte în articol: liga 1